Team Rahola esittäytyy


Team Rahola on Tampereella ja sen lähialueella asuvien liikuntaa harrastavien liikuntaseura, joka on perustettu vuonna 2008. Meistä on muodostunut rennon huumorintajuinen porukka, josta löytyy harrastajia moneen eri lajiin (mm. jumppaajat, juoksijat, hiihtäjät, pyöräilijät, soutajat jne.).

Team Raholan jäseniä ovat kaikki, lajista riippumatta! Jäsenet ovat kaikenikäisiä ja -kuntoisia, jotka nauttivat täysin siemauksin liikkumisesta. Lajilla ei siis ole väliä, pääasia että liikutaan ja nautitaan yhdessä tekemisen meiningistä.

Team Rahola ei kerää jäsenmaksuja eikä meillä ole mitään pääsyvaatimuksia, vaan kaikki ovat tervetulleita osallistumaan touhuun ja toimintaan. Riittää, kun ilmaannut paikalle esim. lenkille ja rekisteröit itsesi jäsenrekisteriimme. Lisäkysymyksiin vastaavat Anu ja Markus mielellään!

Team Rahola järjestää myös tapahtumia vuosittain. Päätapahtumana on koko perheen Raholan Kymppi, toisena Anun Maraton kesäkuussa, sekä satunnaisesti juoksemme Nokialla Sorvankylän raitilla haastaen itsemme eripituisilla matkoilla. Vapun lähellä on myös tarjolla hieman pitempää matkaa, A&M Ultra 73 km ja 50 km. Jokaisen tapahtuman reitti on virallisesti mitattu. Jokaiseen tapahtumaan kaikki ovat tervetulleita.

Team Raholan toimintaa voit seurata helposti nettisivujen kautta ja facebook-yhteisössä. Team Raholan sivujen kautta löytyvät yhteislenkit sekä muut tärkeät tapahtumat, kuten pikkujoulut, sekä sivuille ilmestyy mielenkiintoisia raportteja juoksuista ja muista tapahtumista, joihin jäseniämme osallistuu.

Jäseneksi pääset, jos osallistut toimintaamme. Team Rahola pitää yllä jäsenrekisteriä, jotta voimme lähettää tärkeät tiedotteet tehokkaasti jäsenillemme. Jäsenrekisteriä ei jaeta julkisesti tai käytetä markkinointiin. Jäsenhakulomake löytyy täältä. Täytä lomake vasta, kun olet käynyt tutustumassa toimintaamme!


Huom! Tule ihmeessä tutustumaan porukkaan ja tekemiseen ensiksi ja tee jäsenhakemus vasta sen jälkeen.  Meidän lenkeille ja kaikkeen touhuun voi osallistua vaikka et olisi jäsen.

Ilolla ja tunteella terveempään/terveenä huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.