Team Rahola esittäytyy


Team Rahola on Tampereella ja sen lähialueella asuvien liikuntaa harrastavien liikuntaseura, joka on perustettu vuonna 2008. Meistä on muodostunut rennon huumorintajuinen porukka, josta löytyy harrastajia moneen eri lajiin (mm. jumppaajat, juoksijat, hiihtäjät, pyöräilijät, soutajat jne.).

Team Raholan jäseniä ovat kaikki, lajista riippumatta! Jäsenet ovat kaikenikäisiä ja -kuntoisia, jotka nauttivat täysin siemauksin liikkumisesta. Lajilla ei siis ole väliä, pääasia että liikutaan ja nautitaan yhdessä tekemisen meiningistä.
 
Team Raholan jäseneksi liittyminen: ENNENKUIN LAITAT JÄSENHAKEMUSTA, haluamme, että tulet ensin tutustumaan porukkaan ja tekemiseen (esim. lenkki joka maanantai, lähtö Tesoman jäähallilta klo 18, ensin juostaan n. 5 km palaten jäähallille, ja sen jälkeen halukkaille vielä n. 10 km lenkki klo 18.40, tai jumppa/spinning, aikataulut löytyvät teamrahola.fi-sivujen vas. reunasta, mistä lenkitkin) ja haistelemaan vähän atmosfääriä. Meidän lenkeille ja kaikkeen touhuun voi osallistua vaikka et olisi jäsen!

Team Rahola ei kerää jäsenmaksuja. Jäsenmaksuksi meille riittää halu olla meidän toiminnassa mukana! Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan touhuun ja toimintaan. Riittää, kun ilmaannut paikalle esim. lenkeille ja haluat olla osa yhteisöämme. Lisäkysymyksiin vastaavat Anu ja Markus mielellään! 
 
Ylläpidämme jäsenrekisteriä päivittämällä sitä muutaman vuoden välein, mm. poistamalla jäseniä, jotka eivät ole olleet Teamin tekemisissä mukana 2–3 vuoteen.

Team Rahola järjestää myös tapahtumia vuosittain. Päätapahtumana on koko perheen Raholan Kymppi. Satunnaisesti juoksemme Nokialla Sorvankylän raitilla haastaen itsemme eripituisilla matkoilla. Vapun lähellä on myös tarjolla hieman pitempää matkaa, A&M Ultra 73 km ja 52 km. Tapahtumiin ovat kaikki tervetulleita.

Team Raholan toimintaa voit seurata helposti nettisivujen kautta ja facebook-yhteisössä sekä Instagramissa. Team Raholan sivujen kautta löytyvät yhteislenkit sekä muut tärkeät tapahtumat, mm. pikkujoulut. Sivuille ilmestyy mielenkiintoisia raportteja juoksuista ja muista tapahtumista joihin jäseniämme osallistuu.

Jäseneksi pääset, jos osallistut toimintaamme. Team Rahola pitää yllä jäsenrekisteriä, jotta voimme lähettää tärkeät tiedotteet tehokkaasti jäsenillemme. Jäsenrekisteriä ei jaeta julkisesti tai käytetä markkinointiin. Jäsenhakulomake löytyy täältä. Täytä lomake vasta, kun olet käynyt tutustumassa toimintaamme! 

Ilolla ja tunteella terveempään/terveenä huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.