Raholan Kymppi 11.5.2024

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ: rahola.spiidi.net
 

Raholan kymppi juostaan seuraavan kerran 11.5.2024!


Kiihkeää kisatunnelmaa ja liikunnan iloa!

Kevään paras kisafiilis löytyy Raholan Kympiltä, joka juostaan ja kävellään Länsi-Tampereella lauantaina 11.5.2024. 12. kertaa järjestettävä liikuntatapahtuma on tunnettu huippuhyvästä tunnelmasta ja ilmeikkäästä reitistä, joka kulkee sekä metsän siimeksessä että pikkukatujen varsilla.


LÄHTÖ: Tampere, Tesoman jäähallin parkkipaikka (Tuomarinkatu 7, Tampere) klo 10.00

SARJAT:
  • N, N40, N50, N60
  • M, M40, M50, M60, M70, M75
  • kävelysarja 
HINNAT:
  • ennakkoon viimeistään 5.5.2023: 15 €/ juoksijakortin haltijat 13 €
  • paikan päällä 11.5. viim. klo 9.00: 20 € / ei jk-alennusta (käteinen, Smartumit tai epassi)


HUOM! Maksaminen onnistuu Smartum-seteleillä, Smartumpay sovelluksella sekä ePassilla myös ennakkoon. Maksaessasi seteleillä, lähetä setelit hyvissä ajoin osoitteeseen: Riihitie 3, 37120 Nokia.

PALKINNOT, MITALI:
Raholan Kympin uniikki mitali kaikille osallistujille ja lisäksi kaikkien juoksusarjojen kolme parasta palkitaan. Mitalit ja palkinnot jaetaan heti maaliin tultua. Kysy palkintoasi, jos olet epävarma sijoituksestasi omassa sarjassasi, ennenkuin poistut tapahtuma-alueelta. Mitaleja ja palkintoja ei toimiteta jälkikäteen postitse tai muullakaan tavalla kotiin.

REITTI:
Reitti on virallisesti mitattu yksi 10 km lenkki, tasainen, nopea ja hyvä ennätysten tekoon. Kävelijät myös tervetuloa. Huoltopiste noin 5 km kohdalla, huollossa Teho Sport -urheilujuoma ja vesi sekä maalissa tarjolla mehua. Reitti merkattu ja reitin varrella huoltajia ohjaamassa.


Reittikartta.


LISÄTIETOJA:
Jäähallilla juoksijoiden käytettävissä suihkut ja vessat. Jokainen osallistuu omalla vastuullaan! Tapahtumaan saa tuoda koiran mukana. Koira pidettävä talutushihnassa, ja talutushihna pidettävä 'sopivan' pituisena, niin että ei häiritse muita tapahtumaan osallistuvia. Huollosta saa antaa vettä mukista koiralle. Laukut tapahtuman järjestäjän laukkuhuoltoon omalla numerolla varustettuna. Älä jätä pukuhuoneisiin! Lue kisasäännöt TÄSTÄ

YHTEYSHENKILÖT:
Markus Ilva, puh. 050 548 7661, ilva.markus(at)gmail.com
Anu Ossberg, puh. 040 828 5700, anu.ossberg(at)gmail.com

JÄRJESTÄJÄSEURA:
Sports Team Rahola ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.