Tapahtumien toimitsijaohjeet

OHJAUKSET TAPAHTUMISSA:

PÄÄVASTAAVAN PUHELINNUMERO (saa tapahtuma-aamuna ilmoittautuessasi infopisteessä) otettava ylös; kaikkien, jotka tapahtumassa toimivat toimitsijoina. Jos jokin asia mietityttää, soita ensimmäisenä päävastaavalle. Varmista vielä paikkasi päävastaavalta tapahtuma-aamuna, koska edellisen illan/yönkin aikana voi tapahtua vaikka mitä.

INFOPALAVERI järjestetään hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, johon toivotaan kaikkien toimitsijana toimivien osallistuvan. Palaverissa selviää paljon tärkeää asiaa, mm. oman paikan selkeys itsellesi. Ja on mukava toimia toimitsijana, kun osaa vastailla kyseleville ja on kartalla asioista. HUOM.! Seuraile teamin sivuja aktiivisesti, palavereista infotaan ajoissa. Info pidetään Nokian liikuntakeskuksen jumppasalissa.

KELTAISET HUOMIOLIIVIT puettava heti ylle tapahtumapaikalle saapuessa, oltava jokaisella tapahtumaan osallistuvalla toimitsijalla yllä tapahtuman loppuun saakka + tarvittavissa paikoissa pysäytyslätkät (niistä paikoista annetaan tieto erikseen kyseisissä paikoissa oleville). Pysäytyslätkä pitää näyttää hyvissä ajoin liikenteelle ja pidettävä esillä niin kauan, kunnes on turvallista päästää taas liikenne jatkumaan. Pysäytyslätkät jaetaan aamulla tapahtumapaikalla, siitä infoa erikseen palaverissa.

Tapahtumiin on kaikki luvat kunnossa, mihin lupa tarvitaan.

JUOMAPISTEILLÄ juomat kaadettuna mukeihin ajoissa, mukit hyvällä raolla varustettuna, niin että ne on hyvä napata käteen kaatamatta viereistä mukia. Täytä muki puoleenväliin saakka (ei täyteen), juoksija voi ottaa sitten useammankin mukin jos yksi ei riitä.
Juomien järjestys pöydällä jokaisella huoltopisteellä juoksijan/kävelijän tulosuunnasta katsottuna:
1.
Urheilujuoma
2. Vesi
3.
Muut tuotteet

Kaikkien toimitsijoiden on osattava maalialueella ohjata, mistä mitäkin löytyy (wc:t, pukuhuoneet, laukkujen säilytys, ensiapu jne.). 

Ota itsellesi huoltokohtaasi tarpeeksi juotavaa/syötävää, KÄY wc:ssä/puskassa aina kun tarve on –> älä kärsi hädästä vaan mene asioille, voi hyvin, paikan voi jättää siksi aikaa. 

OLE AJOISSA PAIKALLA!!

Lue tapahtuma(t) läpi (teamin sivuilla omilla välilehdillä), mihin olet tulossa toimitsijaksi, niin tiedät mitä olemme osallistuville luvanneet. Tsemppiä, hyvää mieltä, kannustavaa/hymyilevää/auttavaa ilmapiiriä, ja sehän me osataan! Meidän tapahtumissa kaikki on voittajia, jokainen osallistuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.