Tipaton & Herkuton

Vuosi lähenee loppuaan, mikä tarkoittaa sitä, että tammikuun Tipaton & Herkuton lähestyy. Nyt kun joulukuu "mätetään" meneen kaikenmoista herkkua, voipi usealle tämä tulla juuri oikeaan ja haluttuun aikaan! Mukana on tällä kertaa myös "Korona-Jokeri", jonka saa käyttää kerran T&H:n aikana, eli saa herkutella yhden kokonaisen päivän, alkaen klo 00 ja loppuen kello 24, itse valitsemanaan päivänä. Jos haluat ottaa osaa tähän koitokseen, niin mukaan pääset 2:lla eurolla, maksu ja ilmoittautuminen Anulle. 

Ne, jotka jaksavat tsempata koitoksen loppuun, ottavat osaa osallistumismaksuilla hankittuun lahjakorttiin.

Makujen täyttämää joulukuuta kaikille!

OHJEET:

TARKOITUS on jaksaa liikkua ja syödä terveellisemmin, eli ei mitään paastoa tai niukkuusaikaa, vaan pieni itsekuri herkkujen ja alkoholin suhteen, joten normaali ruoka kehiin. Tämä ei ole sokeriton dieetti, ja itse asiassa ei dieetti ollenkaan. Voit käydä ravintolassa syömässä, sielläkin on monta hyvää vaihtoehtoa ruokien suhteen.

KIELLETYT AINEET: kaakao, alkoholit, alkoholittomat juomat, limonadit, zero-juomat, energiajuomat, makeiset, makeat ja suolaiset leivonnaiset, välipalakeksit ja kaikki muutkin keksit, pullat, jäätelöt, lätyt, pannukakut, erilaiset makeat jälkiruokavanukkaat, riisifrutit, hampurilaiset, lihapiirakat, tacot, siivet, pizzat, grilliruoat, ranskalaiset perunat, kebabit, kuorrutetut hedelmät ja pähkinät, kaikki sipsit (peruna/juures), kaikki murot, sokeroidut myslit, croissantit, kurkkupastillit.

HERKUTTELE NÄILLÄ: mehut, hillot (esim. puurossa, rahkassa, leivän päällä), tuoreet ja kuivatut hedelmät, marjat, erilaiset maustamattomat pähkinät, kaikki jogurtit, kaikki rahkat, hunajat, hedelmäsoseet, terveelliset wrapit, itse tehty pizza, lämpöiset voileivät, myslit joissa ei ole sokeria, itse tehty mysli, itse tehdyt uuni- ja lohkoperunat, subway-tuotteet, proteiinilätyt (tehty banaanista ja kananmunasta), voileipäkeksit, hapankorput, riisikakut.

SAA KÄYTTÄÄ MYÖS NÄITÄ: urheilu- ja proteiinijuomia/-tuotteita (kaikki patukat ja vanukkaat käy energia-/proteiinituotteista), urheiluun energiageelejä ja -pastilleja, purukumi.

Tsemppiä koitokseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti