Juokse Sorvassa -tapahtumat

Juokse Sorvassa on kaikille avoin tapahtuma. Lähtö- ja maalipaikka sijaitsee osoitteessa Riihitie 3, Nokia. Tapahtuma on matalan kynnyksen kisa, jossa ajanotto hoidetaan itse ja huolto on myös omatoiminen. Huolto on järjestetty kyllä, mutta jokainen laskee oman juomansa mukiin jne. Huolto on n. 3–4 km välein, yksi piste matkalla ja yksi kattava huolto lähtö-, kääntö- ja maalipaikalla.

Reitti on 10 km edestakainen maantiepätkä. Reitillä juostaan tienviertä ja pyörätietä pitkin 5 km yhteen suuntaan ja palataan samoja jälkiä takaisin. Yksi kierros on siis 10 km. Puolimaratonilla ja maratonilla on merkattu kääntöpaikka puuttuvia metrejä varten. Puolimaratonilla juostaan kaksi koko kierrosta ja puuttuva reilu kilometri tulee, kun käydään kääntymässä puolimaratonin kääntöpaikalla. Maratonilla muuten samat sävelet, mutta tehdään tietenkin neljä kokonaista kierrosta. Reitti on 95% asfalttia ja mäkien suhteen vaihteleva.

Reitti on virallisesti mitattu SUL:n valtuuttaman mittaajan, Jouni Välisalon toimesta.

Matkat: 10 km, puolimaraton, 30 km, maraton ja 50 km.

Lähtö klo 10.00 (ei aikaisempia lähtöjä).

Osallistumismaksu 10 €.

Maaliintulleille on luvassa kangasmerkki ja suihkut löytyvät niin naisille kuin miehillekin.

Etukäteen ilmoittautumista suositellaan lämpimästi (jotta voidaan varautua huollon kattavuuteen), mutta paikalle voi tulla myös ilman ennakkoilmottautumista.

Ilmottaudu mukaan klikkaamalla tästä!
Ohje ilmoittautumiseen.


Reittikartta


Tervetuloa!

TULEVAT 
19.6. Juhannusaatto-juoksu

19.6. juoksun ilmoittautuminen aukeaa la 9.5. klo 12.00. Mukaan mahtuu 45 ensin ilmoittautunutta. Tähän juoksuun pääset mukaan vain ilmottautumalla etukäteen! 
Jos olet estynyt saapumasta paikalle, niin ilmoita peruuntumisesta mahdollisimman hyvissä ajoin!

Osallistu juoksuun vain täysin terveenä, jos koet pienintäkään flunssan tms. tuntua, jää kotiin!

Team Raholalla on tänä vuonna huikea juhlavuosi, täytämme upeat 10 vuotta!!! 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi päätettiin teettää tekninen paita, jota voi tilata koko juhlavuotemme ajan. Paidan voi tilata ihan kuka vain sellaisen haluaa. Paidan kuvitus Mira Kymäläinen.

T-paita-mallisena hinta 25,-, hihattomana 27,-,
naisten ja miesten mallit.
Koot XS–XXL.
Tilaukset Anulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti