Juokse Sorvassa -tapahtumat

Juokse Sorvassa on kaikille avoin tapahtuma. Lähtö- ja maalipaikka sijaitsee osoitteessa Riihitie 3, Nokia. Tapahtuma on matalan kynnyksen kisa, jossa ajanotto hoidetaan itse ja huolto on myös omatoiminen. Huolto on järjestetty kyllä, mutta jokainen laskee oman juomansa mukiin jne. Huolto on n. 3–4 km välein, yksi piste matkalla ja yksi kattava huolto lähtö-kääntö-maalipaikalla.

Reitti on 10 km edestakainen maantiepätkä. Reitillä juostaan tienviertä ja pyörätietä pitkin 5 km yhteen suuntaan ja palataan samoja jälkiä takaisin. Yksi kierros on siis 10 km. Puolimaratonilla ja maratonilla on merkattu kääntöpaikka puuttuvia metrejä varten. Puolimaratonilla juostaan kaksi koko kierrosta ja puuttuva reilu kilometri tulee, kun käydään kääntymässä puolimaratonin kääntöpaikalla. Maratonilla muuten samat sävelet, mutta tehdään tietenkin neljä kokonaista kierrosta. Reitti on 95% asfalttia ja mäkien suhteen vaihteleva.

Reitti on virallisesti mitattu SUL:n valtuuttaman mittaajan, Timo Marjomäen toimesta.

Matkat: 10 km, puolimaraton, 30 km, maraton ja 50 km.

Lähtö: klo 10:00.

Osallistumismaksu 10 €.

Maaliintulleille on luvassa kangasmerkki ja suihkut löytyvät niin naisille kuin miehillekin.

Etukäteen ilmoittautumista suositellaan lämpimästi (jotta voidaan varautua huollon kattavuuteen), mutta paikalle voi tulla myös ilman ennakkoilmottautumista.

Osallistu tapahtumaan vain täysin terveenä, jos tunnet vähääkään esim. flunssan oireita, jää kotiin!

HUOM!
Matka mille ilmoittaudut, on sitova. Eli jos ilmoittaudut maratonille, juokset silloin maratonin. Matkan voi muuttaa vielä paikan päällä, ennenkuin juoksu alkaa, mutta kun lähdet juoksemaan, niin matka on sitten se mikä on kirjattu ennen juoksuun lähtöä. Jos jostain syystä joudut keskeyttämään suorituksen, tuloksiin merkitään DNF (Did Not Finished).
 
ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ: rahola.spiidi.net
Ohje ilmoittautumiseen.


Reittikartta


Tervetuloa!


TULEVAT:

20.4. Sorvan juoksu, kaikki matkat.

21.6. Sorvan juoksu, Juhannusaatto, perjantai, kaikki muut matkat, mutta EI 50 KM!

27.7. Sorvan juoksu, REITTI 2; 2,5 km:n edestakainen maantiepätkä, kaikki matkat reittiä 2 juosten, PLUS SORVAN SATKU 100 KM. Satkulle lähtö klo 8, muille klo 10.

Osallistu juoksuun vain täysin terveenä, jos koet pienintäkään flunssan tms. tuntua, jää kotiin!


Team Raholan perustamisesta on kulunut reilut 10 vuotta! 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi päätettiin teettää tekninen paita. Paidan voi tilata ihan kuka vain sellaisen haluaa. Paidan hienon kuvituksen on suunnitellut Mira Kymäläinen.

T-paita-mallisena hinta 25,-, hihattomana 27,-,
naisten ja miesten mallit.
Koot XS–XXL.
Tilaukset Anulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.