Sorvan juoksut

Juokse Sorvassa on kaikille avoin tapahtuma. Lähtö- ja maalipaikka sijaitsee osoitteessa Riihitie 3, Nokia. Tapahtuma on matalan kynnyksen kisa, jossa ajanotto hoidetaan itse ja huolto on myös omatoiminen. Huolto on järjestetty kyllä, mutta jokainen laskee oman juomansa mukiin jne. Huolto on n. 3-4km välein, yksi piste matkalla ja yksi kattava huolto lähtö-, kääntö- ja maalipaikalla.

Reitti on 10 edestakainen maantiepätkä. Reitillä juostaan tienviertä ja pyörätietä pitkin 5km yhteen suuntaan ja palataan samoja jälkiä takaisin. Yksi kierros on siis 10km. Puolimaratonilla ja maratonilla on merkattu kääntöpaikka puuttuvia metrejä varten. Puolimaratonilla juostaan kaksi koko kierrosta ja puuttuva reilu kilometri tulee, kun käydään kääntymässä puolimaratonin kääntöpaikalla. Maratonilla muuten samat sävelet, mutta tehdään tietenkin neljä kokonaista kierrosta. Reitti on 95% asfalttia ja mäkien suhteen vaihteleva.

Maaliintulleille on luvassa kangasmerkki ja suihkut löytyvät niin naisille kuin miehillekin.

Tervetuloa!


Tulevat tapahtumat:

21.6. perjantaina Juhannusaattona:
Päivi L:n ja Jaana Putkisen 120-v-juhlajuoksu, Juokse Sorvassa (Riihitie 3, 37120 Nokia), lähdöt klo 10 (ei aikaisempia lähtöjä). 10 km, 1/2-maraton, 30 km, maraton, 50 km. Virallisesti mitatut matkat, virallinen tapahtuma KAIKILLE! Hinta 10€ käteisellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti