Juokse Sorvassa -tapahtumat

Juokse Sorvassa on kaikille avoin tapahtuma. Lähtö- ja maalipaikka sijaitsee osoitteessa Riihitie 3, Nokia. Tapahtuma on matalan kynnyksen kisa, jossa ajanotto hoidetaan itse ja huolto on myös omatoiminen. Huolto on järjestetty kyllä, mutta jokainen laskee oman juomansa mukiin jne. Huolto on n. 3–4 km välein, yksi piste matkalla ja yksi kattava huolto lähtö-, kääntö- ja maalipaikalla.

Reitti on 10 km edestakainen maantiepätkä. Reitillä juostaan tienviertä ja pyörätietä pitkin 5 km yhteen suuntaan ja palataan samoja jälkiä takaisin. Yksi kierros on siis 10 km. Puolimaratonilla ja maratonilla on merkattu kääntöpaikka puuttuvia metrejä varten. Puolimaratonilla juostaan kaksi koko kierrosta ja puuttuva reilu kilometri tulee, kun käydään kääntymässä puolimaratonin kääntöpaikalla. Maratonilla muuten samat sävelet, mutta tehdään tietenkin neljä kokonaista kierrosta. Reitti on 95% asfalttia ja mäkien suhteen vaihteleva.

Reitti on virallisesti mitattu SUL:n valtuuttaman mittaaajan, Jouni Välisalon toimesta.

Matkat: 10 km, puolimaraton, 30 km, maraton ja 50 km.

Lähtö klo 10.00 (ei aikaisempia lähtöjä).

Osallistumismaksu 10 €.

Maaliintulleille on luvassa kangasmerkki ja suihkut löytyvät niin naisille kuin miehillekin.

Etukäteen ilmoittautumista suositellaan lämpimästi (jotta voidaan varautua huollon kattavuuteen), mutta paikalle voi tulla myös ilman ennakkoilmottautumista.

Ilmottaudu mukaan klikkaamalla tästä!

Tervetuloa!

TULEVAT 


02.02.2020 "PALINDROMIJUOKSU" matkana 20 KM, lähtö klo 10 (ei muita matkoja, yksi huoltopiste 10 km:n kohdalla, urheilujuoma + suolakeksi)

10.4. Pitkäperjantain "Munajuoksu"

30.4. Vappuaaton "Simajuoksu"

19.6. Juhannusaatto-juoksu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti