lauantai 20. joulukuuta 2014

Team Raholan vuosi 2014

Vuosi 2014 on ollut monessa mielessä todella merkityksellinen Tiimille. Paljon on tapahtunut ja kehitystä tiimintoiminnassa on tapahtunut, kuten Markus totesi pikkujouluissa. Todella hienoa on, että tiimi on saanut uusia jäseniä runsaasti. Muutaman suurimman asian, jos nostaa esille niin Team Raholan yhteistyö Liikunta Pyörteen kanssa. Tiimi on päässyt hyppäämään liikunnan pyörteeseen ja tarjolla on liikkumista laidasta laitaan. Kaikki mukaan kokeilemaan Liikunta Pyörteen jumppia!!
Spinning takana ja valmiina pikkujouluihin


Komiat oli pirot
Tiimin Äitiä juhlittiin keväällä
Tiimi on osallistunut vuoden aikana moniin erinäisiin juoksutapahtumiin niin kotimaassa kuin ulkomailla. Yhteinen kotimaan bussimatka, tehtiin Finlandia Maratoniin Jyväskylään, tuolla matkalla naurua ja laulua piisasi, kiitos Tenori Petrille! Lisäksi kahden joukkueen voimin tiimi taisteli Karhuviesteissä keväisessä kelissä. Karhuviestistä muistoksi jäi Häkkisen Jeren kannustus huuto Juhanille, ”pari selkää vielä”, ja mitä Juhani teki?!?!? No tietenkin totteli ja otti ne pari selkää!! Fiilistele tästä clikc

Syksyn lenkkien puheenaihe, Pirkan Soutu <3
Ulkomaan matka kohdistui Espanjaan Valenciaan, jossa maratonin kisakeskus oli arkkitehtuuriltaan huikean hieno. Tästä matkasta erityisen tekee osallistujamäärä, 36tiimiläistä oli mukana menossa. Matkalla tiivistyi se, että jokaisella tiimiläisellä on tärkeä rooli. 
Maratoniseisojien eliitti talkoilee
Elämyksiä ja itsensä haastamista haettiin vaelluksella Utsjoki-Kevo suunnalla ja Vaarojen Maratonilla. Näillä reissuilla porukka sai nauttia Suomen kauniista luonnosta. Nyt, kun alettiin puhua haasteista ja itsensä haastamisesta niin, niitähän tiimiläisiltä löytyy. Ennätysmäärä tiimiläisiä juoksi tänä vuonna ultrajuoksunsa ja useat heittäytyi 100km koitokselle, unohtamatta ensikertaa numerolappu rinnassa juoksijoita. Onnea vielä kaikille!

Nyt on aika kääntää katseet kohti vuotta 2015 ja uusia haasteita.

Mukavaa Joulun aikaa  ja liikunnallista uutta vuotta!

- Spaddu

PS. Vaikka toive oli mun pikkujouluraportti, niin sitä ei tuu ;)

3 kommenttia:

  1. Kiitos Spaddu tiivistetystä vuodesta. Vuosi 2014 on ollut huikeita tapahtumia ja onnistumisia täynnä. Sama meno jatkukoon tulevinakin vuosina. Pikkujoulurapsa ei ole ehkä täysin julkaisukelpoinen, joten annettakoon anteeksi ettei sitä koskaan tule. Hyvää vuoden loppua kaikille ja rauhallista joulun aikaa sekä haasteita vuodelle 2015 :)

    VastaaPoista
  2. Ihana ja monipuolinen vuosi jälleen melkein takana ja uusi kolkuttaa edessä... Kiitos Spaddu kertauksista/muistelmista! Kiitos kaikille koko vuoden aktiivisuudesta!

    VastaaPoista
  3. Pakko kyllä oikaista sen verran, että se oli tämä toinen Jere joka lausui tämän legendaarisen "pari selkää vielä" -huudon.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.