Puolimaraton M/N, M/N40, M/N50, M/N60 ja M70 Maraton M/N, M/N40, M/N50, M/N60 ja M70
Maraton klo 10.00 Puolimaraton klo 10.15

Paikkakunta, lähtöpaikka ja kellonaika

Nokia, Kylpylähotelli Eden, Paratiisikatu 2 klo 10.00

Osanottomaksut ja ilmoittautuminen

Os.maksu puolimaraton 28€ (JK 25€), maraton 38€ (JK 35€) ilm.viim. 25.6. jälki-ilm. paikanpäällä puolikas 40€ ja maraton 50€ viim.1h ennen starttia. Os.maksut tilille: Sports Team Rahola ry. 450300-173561 viestikenttään: Anun maraton, oma nimi, seura, sarja ja JK numero

Palkinnot

Kaikille maaliinpäässeille muistomitali ja sarjojen kolme parasta palkitaan pokaalein

Reitti

Reitti on 21,1km, maratonilla reitti juostaan kahteen kertaan. Virallisesti mitattu kaunis ja vaihteleva reitti. Reitillä on sekä asvalttia että sorapintaa.

Lisätietoja

Kaikki osallistuvat omalla vastuullaan. Yli 6h menijät voivat lähteä klo 9.00. Tapahtumassa ei ole aikarajoitusta. Huolto n. 5km välein, suihku/sauna kuuluvat osanottomaksuun, kylpylän puoli omalla kustannuksella.
Apua valmistautumiseen saat välilehdeltä Maratoonarin muistilista, jossa Anun ohjeita ja vinkkejä.
Lue kisasäännöt TÄSTÄ

Yhteystiedot

Markus Ilva 050 5487661 ilva.markus@gmail.com Anu Ossberg 040 8285700 anu.ossberg@gmail.com

Reittikartta tästä!

Majoitus
 Jos kaipailet majoitusta maratonviikonlopulle, otappa yhteyttä Nokian Edeniin joko puhelimitse 03 280 1111 tai sähköpostilla eden.rantasipi@restel.fi. Mainitse varausta tehdessäsi Anun maraton, niin saat majapaikan sopivaan hintaan.

Ravintolapalvelut kylpylähotellilla

Aamupalaa on tarjolla seisovasta pöydästä ravintola Esmeraldassa klo 7.00-10.00 hintaan 15€. Esmeraldasta saa myös pelkän kahvin hintaan 1€. Kahvi on tarkoitettu talkoolaisille sekä juoksijoille ja heidän huoltajille.

Kahvila- ja grillitarjontaan keskittyvässä ravintola Rosaliassa on helppo piipahtaa tankkaamassa klo 10.00 alkaen.

Suihkut ja kylpyläpalvelut

Juoksijat pääsevät suihkuun ja saunaan näyttämällä kilpailunumeroa tai mitalia kassalla. Jos juoksija haluaa kylpylän puolelle uimaan ja nauttimaan, maksaa tämä itse 7€. Juoksijan perheenjäsenet kylpylään hintaan 14€ aikuinen ja 10€ lapsi.

Wc ja pukuhuoneet

Hotellin toiletit ovat juoksijoiden käytössä ja pukuhuoneissa voi käydä vaihtamassa vaatteet, mutta sinne ei saa jättää mitään! Järjestäjällä on varustesäilytys lähtö-/maalialueella.
Reitin varrella on myös wc mahdollisuus.