keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Teamin retki Laukon kartanolle Turnajaisiin 22.7.21

Koko mukaan lähtenyt utelias konkkaronkka.

Kauniina kesäisenä iltapäivänä, pienoisen viileän tuulen kera, lähtivät halukkaat ajelemaan autoilla kohti Laukon kartanoa. Paikalle saavuttuamme haimme ensiksi pääsyliput völjyyn, niin pääsimme hieman katsastelemaan tiluksia ennen illan esitystä, joka sisälsi folkrockbändi Greenrose Faren tunnin mittaisen esityksen, sekä sen jälkeen toisen tunnin kestävän esityksen keskiaikaisista turnajaisista, jossa oli mahdollisuus seurata aitiopaikalta voittaako valo vai pimeys, menestyykö totuus ja tuoko totuuden voitto rakkauden vai uhrauksen.

Laukon kartanon alueella on paljon nähtävää ja lukuisia taidenäyttelyitä. Kauniit maisemat antavat erinomaiset puitteet nautinnolliselle pikku kävelyretkelle nähtävyyksiin tutustuen, jonka tietysti käytimme hyväksemme. 

Illan musiikkiesitys sai jalat vispaamaan, ja jännittävä turnajaisesitys sai tunnin ajaksi uteliaisuuden heräämään ja esitystä seurattiinkin hyvin keskittyneesti ja ihaillen. Hevoset ja ja niillä ratsastavat ritarit näyttivät tosi hienoilta, eipä ennen sellaistakaan ollut livenä päässyt näkemään. Turnajaiset juonsi turnajaiskentällä edestakaisin juokseva 'örkkimörkki', jolla pituuttakin oli varmaan hurjat yli 2 metriä, möreällä, matalalla ja kuuluvalla äänellä!!!

Erittäin suosittu oli myöskin kioski, missä myytiin suussasulavat hog dogit sekä kesäiset vohvelit, tietenkin kermavaahdon ja mansikkahillon kera.

Kiva retkipäivä!

Alla olevan linkin kautta pääset katsomaan kuvia reissusta:
https://drive.google.com/drive/folders/1u-oI5dYqG2hcpzkAuYK1YMX7dIM6kqFr
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.