maanantai 2. elokuuta 2021

Pirkan soutu 2021

Hyvät Team Raholan teamiläiset, kiitokset jälleen kaikille la 31.7.2021 pirkan soudun kakkos aallon soutajille, kannustajille sekä hengessä mukana ollelle.

Täytyy sanoo jälleen, että meillä on todella mahtava, toistaan tukeva teami, jonka kanssa on ilo ja etuoikeus tehdä erilaisia asioita, kiitos kaikille siitä.
Sanoin ennen kirkkoveneeseen hyppäämistä, että nyt tämä soutu on niin nähty ja saapi olla tässä, mutta kyllä se vaan niin on, että soutaan mennään kirkkoveneellä myös jatkossa, sillä team rahola tekee kaikenlaista ja soutu on kuulunut tähän sekä pirkan kiertäminenkin eli eteenpäin eikä luovuteta tuossa haastavassa lajissakaan, joka persauksiin antaa mukavasti merkkiä enemmän tai vähemmän.

Ajatukset soudussa on siinä, että sen parhaus on yhdessä tekeminen jälleen toisia tsempaten, antaen uusia kokemuksia sekä ajatuksia, syventäen ajatukset vanhoihin soutuihin niitä muistellessa. Parasta tässä on se, että pystyy hyvin samaistumaan toisten tuntemuksiin, olotiloihin, kaikilla on samoja ajatuksia, oirehteluja toisilla enemmän toisilla vähemmän, mutta samassa veneessä mennään kirjaimellisesti. 

Veneellinen saman oireisia.Soudun jaksaa hyvin, kun tietää, että muutkin jaksaa, tsemppaa ja on vahvoja tuon tehokkaan hetken minkä vesillä vietämme, toisten tsemppi, huolenpito ja teamin vahva/ iloinen mieli vie aina eteenpäin tilanteessa kuin tilanteessa, kiitos.

Vahvalla mielellä eteenpäin ja pois veneestä.Tänä vuonna Jari N ja Marko K tekivät hyvää työtä vauhtiairoina mallikkaasti, oli helppo pysyä mukana, yhteistyö sujui taidokkaasti, kiitos siitä. Ekakertaiset Jenni, Katja ja Henry saivat uuden kokemuksen tästä taas päiväkirjaansa ja muille jaettavaksi, kiitos rohkeudesta yrittää jotain uutta ja heittäytyä elämään. Antilla oli helppo keikka tämä pirkan 35 km, kun takana on ollut Sulkavan kirkkovenesoutu, joka on 60 km. Kiitos Marille ja Teijalle, jaksoitte heittää soudun välissä letkahduksia ja pitää mielen korkealla. Kaikki muutkin veneessä olevat vetivät yhtälailla tehokkaan, tsemmisoudun samaa linjaa pitäen. Ja niinhän me päästiin kolmannelle sijalle, joka on huikeeta, hyvä me.
Mukana: Anu M, Antti K, Niko, Teija=Tebbo, Petri V, Mari, Jukka L, Marjo N, Jari N, Jenni N, Henry, Marko K, Katja T, Anu=emo.

Pronssia tuliTeamin emona ja naisena täten toivotan venekuntaa mukaan siis myös ensi vuonna 2022, kyllä tämä laji meille kuuluu näiden muiden lajien ohella. 

Naisena on helppo olla, kun saa vaihtaa tuota mieltä, se on eri noilla miehillä, kun pitää pysyä sanojensa takana.
Eli Ylläs-Pallas, Pirkan soutu.... mennään mennään😊

Ens vuonna uudestaan, yes!Soutukeli oli muuten loistava seuran lisäksi!!! Sekä tuntemukset soudun jälkeen, omalta kohdalta oli kyllä niin kivulias soutu persuksen/ takareisien suhteen, että hiljaiseksi veti kerrankin, piti vaan keskittyä etenemiseen, tahtiin, maaliin pääsyyn...

Seuraaviin sembaloihin siis yhdessä mars🙌.
Anu= emo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.