tiistai 3. toukokuuta 2022

Ahvenanmaan maraton 29.10.2022

Nyt kun Honolulun matka peruttiin, laitetaan tälle Ahvenanmaan maratonille lähteville vielä kaksi viikkoa lisäaikaa ilmoittautua Anulle. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, niin ilmoittaudu mahd. pian, jos jo tiedät tulevasi, mutta kuitenkin 15.5. mennessä (siihen mennessä Anu ottaa viimeiset ilmoittautumiset). Hän hoitaa laivamatkat ja hotellin kahdeksi yöksi.
 
Matkoina Ahvenanmaalla 5 km, 10 km, puolimaraton ja maraton.
 
Ilmoittaudu juoksuun itse, ilmoittautuminen on auki (http://www.alandmarathon.ax/en/about-the-competition/). Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään valitsemaan ruokavaihtoehtoja sun muuta, mutta suosittelemme lämpimästi meidän väen ottamaan sieltä vain Dinnerin, ei muuta. Hotellimme on ihan vieressä maalia, sinne pääsee suihkuun, ja meillä on sitten myöhemmin järjestettynä ruokailu. Jos on yhtään epäselvää jokin asia ilmoittautumisen yhteydessä, kysy Anulta ennenkuin maksat.
 
Lähtö tapahtuu perjantaina 28.10. aamusta, ja takaisin palaillaan sunnuntaina 30.10. Tarkemmat tiedot päivitellään sitten sivuille, kun kaikki varaukset on tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.