maanantai 7. helmikuuta 2022

Helsingin (kävely)kierros 16.4. lauantaina, lähtö klo 8

Pitkäperjantain (15.4.) Sorvan juoksun jälkeen lauantaina 16.4. olisi halukkaille tiedossa pientä Helsingin kierrosta kävellen, missäpä muussakaan kuin hyvässä seurassa. Lähtö aamusella klo 8. Kulkuvälineinä omat autot, kyydit sovitaan lähemmin, 'keillä' täytetään kenenkin autot. 😊

Hieman päivän ohjelmasta:

Yövytään tuttuun tapaan Kalastajatorpalla. Perille päästyämme jätetään kamat hotellille (huoneita tuskin vielä saadaan siihen aikaan). Hyvät poposet jalkaan, millä on helppoa ja vaivatonta tallustella yhteensä noin 15 km, joka on kävelykierroksemme pituus yhteensä. Ensin käväistään Tamminiemessä nauttimassa hieman evästä, kuka mitäkin ottaa, että jaksetaan. 

Siitä lähdemme tallustamaan kohti Sibelius-monumenttia, ja matkan varrella saamme kuulla mitä mielenkiintoisempia tarinoita Anu-oppaaltamme, ja miksei muiltakin, jos tarinakärpänen iskee. Ja jotta jaksetaan sen jälkeen taas jatkaa matkaa, käväisemme historiallisessa Cafe Regattassa, 'tuhansien tarinoiden kahvilassa', sanotaan.

Klo 13 on tarkoitus saapua Lapinlahden lähteelle (entinen mielisairaala). Siellä teemme kierroksen, joka kustantaa 12,-/henkilö.

Tässä kohtaa taas pientä purtavaa/välipalaa Cafe Metsäpaahtimossa

Sen jälkeen suuntaamme poposemme kohti Katajanokan vankilaa. Meillä on siellä opastettu 1/2 h:n kierros. Kierros kustantaa 6,-/hlö. Jos meitä on vähemmän kuin 10, summa nousee, mutta jos enemmän kuin 10, niin silloin tuo summa pysyy tuossa 6:ssa (minimiveloitus/hlö).

Vankilaan tutustumisen jälkeen olisi vielä pieni kierros Stadin Panimolla.

Ja tämän urakan jälkeen ollaan kyllä takuulla jo niin rätti-puhki-poikki, että tullaan sitten taksikyydeillä takaisin hotellille ja lepäillään hetki, ennenkuin lähdetään ravitsemaan vatsat kunnon pöperöillä.  

Anulle ilmoittautuminen 28.2. mennessä, jos on kiinnostusta lähteä mukaan.

HUOM! Vallitseva koronatilanne määrää mahdollisesti joissakin paikoissa jotain muutoksia, jos vaikka esim. aukioloajat muuttuvat, mutta mennään sitten tilanteen mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.