sunnuntai 22. tammikuuta 2023

Gower 2023

11.11.2023 juostaan polkujuoksu Walesin nummilla Gowerissa lähellä Swanseaa. Team Rahola tekee matkan tuonne 9.11.-14.11. Päivämäärät saattavat elää riippuen kuinka saamme lennot varattua, vielä niitä ei voida varata. Matkaohjelma on suurinpiirtein niin, että eka yö ollaan Cardiffissa, jonka jälkeen siirrymme Swanseaan pariksi yöksi, jonka jälkeen palataan loppureissun ajaksi Cardiffiin. Lennon hinta n.300€, hotellit ovat tuolla olleet ihan normihintaisia elikkäs n.100€-120€/yö/2hh. Nämä ovat arvioita. Liikumme välimatkat tuolla bussilla.

Haaste tässä matkassa tulee siinä, että ilmoittautuminen on nyt auki ja tämä tapahtuma täyttyy nopeasti, joten sinne täytyy ilmoittautua nyt heti. Ilmoittautumisen jälkeen ilmoita asiasta Markukselle ja samalla tietty ilmoittaudu myös matkaan mukaan.

Juoksumatkoja on 10km, puolimaraton ja maraton. Myös ultramatka on tarjolla, mutta sinne lähtijät joutuvat hoitamaan itse kuljetuksensa kisapaikalle ja takaisin hotellille. Anu ja Markus starttaavat maratonille, siinä on ihan tarpeeksi palaa purtavaksi. Maratonilla tarvitsee päästä n.30km 6 tuntiin, tämän jälkeen aikaa saa kulua kuinka vain. Matkat ovat n.matkoja eism. 10km on todellisuudessa lähempänä 11km, maraton on n.44km jne. Eihän se niin tarkkaa ole! Maasto on maukasta ja vaikka järjestäjä ei velvoita polkujuoksutossuihin, niin ne on kyllä hyvä olla, muuten voipi tulla kova reissu. Koko matka juoksuineen on varmasti kokemisen arvoinen!

Wales saa ihmiselle ihmeitä aikaan! Juoksijat ja seisojat, käykäähän kimppuun kuin porsas patonkiin.

Nyt siis tekemään ilmo osoitteessa: www.endurancelife.com

Kysy ihmeessä, jos tarvitset apua ilmossa tai mieleen juolahtaa muuta kysyttävää.

Markus

ilva.markus@gmail.com

050 5487661

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.1.2023!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.