perjantai 10. helmikuuta 2023

Masokistin Unelma ja Himos Trail

Kaarretaas ensi kesänä Team Raholan porukalla Masokistin Unelmalle ja Himos Trailille.

Masokistin Unelma, maraton ja 100km la 12.8. Helsingin Paloheinässä. Masokistin järjestää tuttuun tapaan Team Raholan ystävyysseura Peräkylän Ponnistus. Ystävyysseura tarjoaa Team Raholan jäsenille 5€ alennuksen ilmosta. 

Lähdetään Helsinkiin päin jo pe 11.8. ja tullaan sitten pois su 13.8. Jos haluat lähteä mukaan tällä kaavalla, niin ilmoittaudu tapahtumaan ja ilmoita sen jälkeen Markukselle, niin päästään varaamaan hotelli. Helsingissä on yhtä ja toista tapahtumaa tuolloin, joten majoitus pitää päästä varaamaan jo hyvissä ajoin.

Kerään ilmoja maaliskuun loppuun. Tuonnehan voi ihan hyvin lähteä ihan vain nauttimaan pelkästään Masokistin Unelmastakin, mutta ne ketkä haluavat hotellin, niin nyt tarvii olla hereillä.

Tapahtuman sivut.

Himos Trail la 26.8. eri matkoja vaikka kuinka ja paljon. 

Varataan mökki/mökkejä Himokselta niin, että päästään pe 25.8. valmistautumaan paikan päälle seuraavan päivän koitoksiin ja su 27.8. sitten kotia kohti. Juoksun jälkeen on tapahtumaa tarjolla hyvin.

Jos innostuit asiasta ja haluat tulla tällä ohjelmalla mukaan, niin ilmoitahan siitä Markukselle maaliskuun loppuun mennessä, niin varataan tarvittava määrä mökkejä.

Himos Trail tapahtuman sivut

Markus Ilva

ilva.markus@gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.