tiistai 8. helmikuuta 2011

Helmihulinat hulinoitu + Zero Point yms

Lauantaina oli runsaasti polkijoita paikalla perinteikkäässä spinningmaratonissa, Anu taisi laskea yli 20 polkijaa yhteensä - mahtava homma! Moni uskaltautui sitten vielä jäämään mittauttamaan kehonsa koostumuksen, tästä on hyvä lähteä viemään vuotta eteenpäin. Illalla Pesossa oli lämmin tunnelma ja ilmeisesti ilta jatkui viihtyisänä siitä eteenkin päin väsyneempien jo painuessa kotiin lepäilemään. Kiitos kaikille seurasta ja Anulle ja Markukselle mittausvälineistöstä sekä tulosten tulkinnasta! Ja kiitos myös osallistujille, teidän takiahan näitä järkkäillään :)

Nyt kalenterit esiin sillä seuraa pari tiedoitusluntoista asiaa:

Sunnuntaina 20.2. aloitetaan aamu klo 9.00 pitkällä (15-20km) lenkillä Raholan liikuntakeskuksesta. Sen jälkeen on normaalista ohjelmistosta poiketen klo 12.00 pumppi ja klo 13.00 45 min spinning. Eli 20.2. sunnuntaina aikataulu on hiukan normaalista poikkeava.

Lauantaina 13.8. järjestetään jo perinteeksi muodostunut Team Raholan Sixpäkki Nokian keskusurheilukentällä. Sixpäkki on koko perheen leikkimielinen (?) kisailutapahtuma, jossa kilpaillaan sen nimen mukaisesti kuudessa eri lajissa. Miehet, naiset ja lapset ovat omissa sarjoissaan. Lajeina ovat 200m juoksu, pituushyppy, kuulantyöntö, keihäänheitto, korkeushyppy sekä niittinä 800m juoksu. Viime vuonnahan tuon mahtavan tapahtuman voitti miesten sarjassa Sinmo, naisten sarjassa ehkä Mimmi ja lasten sarjassa Tertun tyttö.

Olemme myös saaneet tietoomme mahdollisesti uuden paitatoimittajan. Kun mallit ja muut systeemit on lyöty lukkoon, alamme kysellä tilauksia ja varmaan tuomme mallit sovitettavaksi. Eli nyt kannattaa olla tarkkana, että et missaa tätä mahtavaa tilaisuutta kantaa ylläsi Team Raholan paitaa! Team Raholan logolla varustettuja pipoja on myös tulossa myyntiin, seuraa ilmottelua myös niiden osalta.

Vielä muistutus Tukholmaan lähtijöille: muistakaa maksaa Markuksen tlille lennot mahdollisimman pian (kuitenkin viim. helmikuun loppuun mennessä)! Tilinumero ja summa on kerrottu Markuksen laittamassa sähköpostissa. Starttiin on aikaa enää 109 päivää!!

Anu on tekemässä ensi kuussa tilauksen mahtavalle sponsorillemme Zero Pointille. Kuten ennenkin, jos nyt tilaat tuotteet Anun kautta, saat 50% alennuksen kaikista tuotteista. Zero Pointin verkkokauppa löytyy täältä. Kannattaa tsekata ainakin hyväksi havaitut kompressiosukat, joita on nyt montaa erilaista. Monet ovat havainneet hyväksi myös erilaiset nilkka yms. tuet. Myynnissä on myös Zero Pointin omaa kylmägeeliä ja kylmäpakkauspussukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.