tiistai 29. maaliskuuta 2011

Tulossa: Munajuoksu ja Simajuoksu

23.4.2011 Munajuoksu, lähtö Sorvasta klo 15, matkana 11 tai 22 tai 33 km
Juostaan 11 km kierroksina, tankkaus+vessamahdollisuus aina Anulla kierroksen alussa/lopussa. Omat eväät! Palkintona jaksamisesta tietty suklaamuna. Juoksun jälkeen mahdollisuus saunoa

30.4.2011 Simajuoksu, lähtö Sorvasta klo 9.00, matka reilusti yli 30 km
Juostaan ensin Anulta Eevikselle ja sitten Anun isän kautta kierrellen Anulle takaisin. Tankkaus+vessamahdollisuus ehkä Eeviksellä ja Anun isällä. Omat eväät. juoksun jälkeen mahdollisuus saunoa ja jäädä Anulle, kysy Anulta lisää.

Molemmat juoksut lähtevät siis osoitteesta Riihitie 3, Nokia.

Tiimipaitoja voi sovittaa vielä tämän ja ensi viikon. Lisätietoa paidoista yläpalkin tiimipaidat-osiossa. Huom! Maksa paita linkin ohjeilla Anun tilille heti, kun olet tilauksesi tehnyt - emme saa vaatteita ennenkun kaikki on maksettu.

Tiimiasun tilanneet, muistakaa laskun eräpäivä on 31.3. eli torstaina. Laskussa lukee, mitä olet tilannut ja hinnat painatuksineen. Maksu suoritetaan tiimin tilille ja Huom! Laita viestiin oma nimesi. Jos lasku on hukkunut, tarkista sähköpostisi vielä kerran. Lisätietoja saa Eevikseltä.

Unskille lähtijät, muistakaa tankkaus hyvissä ajoin. Ilmottaudu Anulle tai tänne, jos olet tulossa autolla niin saadaan kimppakyydit sovittua!

Tämän tekstin alla on Anun tekemä Maratoonarin muistilista, johon löytyy pysyvä linkki myös meidän "linkkejä"-sivulta. siinä on hyvät vinkit maratoonille valmistautuvalle juoksijalle viikoksi ennen kisaa ja kisapäivän aamuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.