maanantai 25. maaliskuuta 2013

Juokse Sorvassa vol. 2

6.4.2013 klo 11.00 on taas aika juosta Sorvan kylässä! Tälläkin kertaa on mahdollista suorittaa 10k, puolimaraton, 30k, maraton ja 50k virallisesti mitatulla reitillä.

Reitti on 10km:n mittainen edestakainen lenkki, jota kierretään halutun monta kertaa. Reitille on merkitty puolimaratonin ja maratonin kääntöpaikat.

Lähtö ja maali sijaitsevat osoitteessa Riihitie 3, Nokia. Sorvan kääntöpaikalla on huoltopiste lämpöisessä tallissa. Huolto tarjoaa vettä, urheilujuomaa, rusinoita ja suolaa. Lisäksi voit jättää omat juomat yms. talliin. Kannattaa ottaa mukaan oma juomavyö tms.

Maalissa on mahdollisuus suihkuun ja saunaan, mutta niitä on olemassa vain yksi, joten pientä joustoa vaaditaan peseytyjiltä. Jos haluat oikein ajan kanssa saunoa, niin Nokian Eden tarjoaa palvelujaan n.8km:n päässä maalista hintaan n.17€/3h myös Nokian uimahalli on avoinna klo 16.00 asti ja hinta on 6€.

Osanottomaksu 5€ riippumatta matkasta, varaa tasaraha mukaan. Ilmottauduthan mukaan viim. tuntia ennen starttia! Voit ilmottautua mukaan sähköpostilla markus.ilva@elisanet.fi jo etukäteen, maksat sitten saapuessasi paikalle. Ilmottautumiseen tarvitaan vain nimi, matka mille aiot osallistua ja seurasi. Sarjat ovat: Naiset ja Miehet.

P.S. Jokainen saa muistoksi upea kankaisen hiamierkin suorituksen jälkeen!


10 kommenttia:

 1. Sorvan kotirata on niin huippu, että nyt on pakko laittaa kaikki peliin jotta pääsis juokseen edes kympin :D Niin ja nythän tuo on ihan virallinenkin jutska ;)

  VastaaPoista
 2. Oujee, kympin määkin voisin jaksaa tuala repästä :)

  VastaaPoista
 3. Hyvinkin on mahdollista meikälläkin tulla testaamaan puolikasta, jollei mee liukasteluksi kun ei ole nastoja. Varmaan hyvä valmistava Finlandiaan lähtijältä. Onko sinne muita menossa?

  VastaaPoista
 4. Tätä on odotettu! Pitää tulla herkuttelemaan joku sopivan mittainen matka! 8)

  VastaaPoista
 5. Onko tässä mitään aikalimittiä?

  VastaaPoista
 6. Ei ole tosiaan aikarajoja, mennään ja nautiskellaan tilanteesta!!! KAIKKI MUKAAN ERI MATKOILLE KÄVELLEN TAI JUOSTEN JA KOIRAT MUKAAN, JOS NIITÄ LÖYTYY!!!

  VastaaPoista
 7. Ilmam muuta jenni! Vähintään kymppi :)
  Toivottavasti mullakin tää koipi olis siinä kunnossa että pääsen maratonia hieroon, hinkua olis.

  VastaaPoista
 8. Minä skippaan tämän, koska koivet ovat vihdoin oppineet kiukuttelemaan. Ajattelin kuitenkin kaahailla holtittomasti pyörällä juoksijoiden ympärilllä huudellen herjoja ja aiheuttaen vaaratilanteita. Tsemppiä kaikille. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.