perjantai 18. tammikuuta 2013

Kisaraportti: Rinkimaraton

Tässä raportti hieman erilaiselta maratonilta. Anu ja Ville käväisivät Uudenkaupungin Rinkimaratonilla mikä juostaan kokonaisuudessaan sisätiloissa. Ville kertaa tapahtunutta tuossa alla. 

Tämän vuoden toinen maraton tuli "hölköteltyä" Uudenkaupungin kuntoputkessa yrittäen Anua seurata. Ennen maratonia oli hieman epävarmat tuntemukset,koska edellisenä lauantaina oli meno ollut takkuista taapertamista Tykköössä. Maratonin reitti oli hieman tavallisesta poikkeava: -juostiin sisällä noin kilometrin lenkkiä,joka sisälsi 150 metrin "loivan nousun" + pari pientä "töppyrää". 

Ville tykittää töppyrälläTässä jo hymyillään maalissa
Juoksu lähti ihan hyvin liikkeelle tai oikeastaan vähän turhan vauhdikkkaasti. Vajaan 20 kilometrin kohdalla oli pakko hieman "himmata" tai muuten "Vilkki" ei näkisi maalia. Vauhti alkoi tippua ja tipppua ja tippua... . Saapuessani 40 kilometrin kohdalle vilkaisin kelloa ja huomasin etttä tässähän olisi pienet mahdollisuudet neljän tunnin alitukseen. Tästä puhtia saaneena otin kahden kilometrin mittaisen "loppukirin" ,joka kannatti koska kello pysähtyi aikaan 3.59.29 . Reidet oli aika loppu ylämäkien tarpomisesta ja muutenkin mies oli aika puhki. Varmaan olotilasta johtuen ei se hymy oikein irronnut valokuvaan joka otettin meikäläisestä + Anusta maalintulon jälkeen. Nyt on muutama päivä mennyt maratonista ja pari lenkkiä "hölkötelty". Seuraavan kerran olisi tarkoitus "ulkoilla" maratonin verran 26.1.2013. Nyt vaan ylös ulos ja lenkille...

2 kommenttia:

  1. Erikoinen maraton todellakin ja varmasti haastava töppäreineen jotka oli vastassa joka kierroksella. Onnittelut tästä haasteesta molemmille :)

    VastaaPoista
  2. Lyhyt ja ytimekäs raportti, kuvassa tosiaan näkyy hyvin tuo jyrkähkö töppäre, joka kivuttiin 42 kertaa ylös ja tuntuman sai hienosti siihen. Kiitos vielä seurasta ja kokemuksesta uudenlaiseen maratonelämykseen!!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.