keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Nokia maraton by Team L & L

En oikeen tiä mistä se ajatus alunperin lähti. Anun maratoonin jälkeen oli semmonen fiilis, että oltais Lotan kanssa pystytty paljon parempaan, jos oltais uskallettu vaan juosta kovempaa. Sain kuin sainkin sitten Loden yllytettyä Nokialle Smailereitten järkkäämälle maratonille, jes! En oikeen kerenny itte juokseen pitkiä lenkkejä ollenkaan, yhden 14 kilsan lenkin kävin heittämässä syyskuussa ja sitä ennen edellinen oli se Elon puolimaratooni. Muuten lenkit on ollu niitä perus kympin lenkkejä sillonkun oon kerenny.

Normaaliin tyyliin jännitys oli aika huipussaan edellisellä viikolla ja varsinkin edellisenä päivänä. Musta se on vaan hyvä ja kuuluu asiaan. Kunnioita matkaa jne., kyllä te tiiätte. Lauantaiaamu valkeni ihanan lämpimänä ja sateettomana, keli ainakin lupasi erittäin hyvää. Lähtö oli kuten Anullakin, Nokian Edeniltä, mutta muuten reitti oli vähän eri. Tää reitti oli melkein täysin edestakanen reitti rantaa pitkin. Ja se olikin tosi kiva. Lenkin kääntöpaikalla oli noin kilsan lenkki, missä oli pikkusen nousuja ja laskuja eli mukavaa vaihtelua. Ekalla kertaa, kun tultiin sinne kiepuralle, lähettiin vahingossa vaistomaisesti kiertään sitä väärään suuntaan. Huoltopistehenkilökunta sai meidät huudettua takas ja oikeeseen suuntaan. Aika iso lössi tuli kuitenkin vastaan eli ihan kaikki ei kiertäny oikeeseen suuntaan. No, matka oli kaikille sama.. Juostiin suunnitelman mukaan erittäin hyvään vauhtiin ekat parikyt kilsaa ja vielä seuraavakin kymppi oli ihan mun henkilökohtasen tavoteaikatulun mukainen. Nauratti, kun Markus jaksoi lähdöstä asti hehkuttaa meidän enkkari-yritystä ja muisti kysellä fiiliksiä joka kerran kun osuttiin vastakkain. Itte olin päättänyt lähteä matkaan ns. upporikas/rutiköyhä-asenteella eli parhaani annan ja mitään ei saa jäädä jossittelun varaan!! Jotenka, kun kolmen kympin paikkeilla tuntu, että henkilökohtaisesti paukkuja olis enempäänkin, kysyin Lodelta, että haittaisko, jos vetäisin vaan omaa vauhtia loppuun ja kävihän se. Lähdin siitä sitten kirmaileen ja yhtäkkiä olikin Jenni ja Sinna kadunkulmassa kattomassa, vähän ihanaa, kiitos!! Sitten kääntöpaikan kautta seuraavalle lenkille. Laitoin vielä musiikit pauhaan ja fiilis oli oikeesti niiiin hyvä! Ohittelin jopa muutamia ukkoja vikalla kiekalla ja niillä oli kyllä huvittavan hämmästyneet ilmeet :D Viimesellä kahdella kilsalla alko jo tuntuun enemmän, mutta yhtäkkiä siinä olikin Janne ja Jere ja meinasinkin tukahtua liikutukseeni :) Jenni ja Sinna oli pian siinä myös ja luojan kiitos vikat kilsat oli asfalttia, niin loppu meni vähän helpommin. Maalissa olin uskomattomaan 4.09.20 aikaan ja olo oli niiiin onnellinen! Pian mun jälkeen Lodekin tuli jo maaliin ja silläkin enkka parani 20 minsaa!! Hyvä team L&L! Kannatti koittaa ja uskaltaa ja vaan antaa mennä :)Kohta maalissa!

Lotalla kulkee :)
7 kommenttia:

 1. Hyvä mimmit! Jäätäviä tykittäjiä molemmat. 8)

  VastaaPoista
 2. Huikeeta rohkeutta taas menossa mukana. Joskus on vaan uskallettava ;) Onneiitelut molemmille enkoista ja tsemppiä tuleviin rohkeisiin vetoihin.

  VastaaPoista
 3. Hieno suoritus molemmilta, hyvä te! :o)

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä ilo seurata teidän ennätysjuoksua! Kovia mimmejä!! :-)

  VastaaPoista
 5. Hienoa! Asenne oli teillä kohdillaan! Onnittelut lähes naapurille!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kaikille onnitteluista! KIva kun joku vähän potkii muakin yrittään ja uskaltaan :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.