keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vaellus 2014

Tämän kesän vaellus tehdään Kevon reitille Utsjoelle 21.7-26.7. Matkaan lähdetään maanantaina 21.7. klo 6.00 ja takaisin kotona pitäisi olla la 26.7 illalla. 

Homma etenee siten, että maanantaina päästään vaelluksen lähtöpaikalle myöhään, koska matkaa kertyy yli 1200km. Maanantaina edetään pieni pätkä, jonka jälkeen pysytytetään teltat ja painetaan päät jotakin mukavaa juurta tahi kiveä vasten. Toivottavasti valoa on tarjolla sen verran, että näemme matkata ekalle pisteelle. Tiistaina kuitenkin vaelletaan ensimmäinen päivä ja luvassa on heti mahtavaa maisemaa. Pois näreestä tulemme pe 25.7 ja sen jälkeen hyppäämme autoon ja ajamme tod.näk. Saariselälle hotelliin yöksi, josta jatkamme kotimatkaa seuraavana aamuna aikaisin.

Luvassa on todella hienoja maisemia ja kokemuksia, joten ilmottauduhan mukaan Anulle tai Markukselle. Tällä reitillä on käytettävä telttaa, joten hyvä sellainen on otettava mukaan. Telttaa voi sitten kantaa vuorovedolla, ettei ala kiristämään liikaa.

Vaellusta kertyy n.80km. Reitti on siis erittäin kaunis, mutta myös haastava hetkittäin, joten mukaan tarvitaan paljon reipasta mieltä. 

Kysymyksiä saa myös esittää asian tiimoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.