maanantai 13. marraskuuta 2017

Juokse Sorvassa 6.12.2017 Suomi 100v. Petri Myllymäen ja Raimo Mäkisen 100. maraton

Sorvassa juostaan ke 6.12.2017 klo 10.00 alkaen!
Matkoina on tutusti 10km, 21,1km, 30km, 42,2 ja 50km.
Reitti on edestakainen 10km:n lenkki. Alusta on suurimmaksi osaksi asfalttia. Puolimaratonin ja maratonin kääntöpaikat ovat merkattu selkeästi, eli puolimaratonilla tehdään kaksi koko kierrosta ja päälle nypäys, joka täydentää matkan, sama ajatus toimii maratonilla, 4 koko kierrosta + nypäys.
Huoltoa on tarjolla kattavasti lähtö/maalipaikalla, jossa käydään kääntymässä joka lenkuran jälkeen. Juomahuolto on myös matkan varrella, joten kenenkään ei tarvitse taivaltaa kuivin suin kuin max.4km. Huolto on ns. itsepalvelupiste, jossa itse lasketaan juomat jne. 

Osanottomaksu 10€ riippumatta matkasta. Jokaiselle osallistujalle hieno Juokse Sorvassa-hihamerkki. Suihku sekä sauna löytyvät maalialueelta. 

Ilmoita osallistumisesi etukäteen Anulle tai Markukselle. Yhteystiedot välilehdeltä löytyvä numerot ja sähköpostit. Toki paikan päälle voi vain ilmaantua..

Osanottaja merkkaa listaan oman aikansa. 

Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan!!!

Lähtö ja maali sijaitsevat osoitteessa: Riihitie 3, 37120 Nokia.

Tule ajoissa paikalle!

Tervetuloa matalan kynnyksen tapahtumaamme!

Itsenäisyyspäivänä juhlistamme luonnollisesti Suomen 100v. itsenäisyyttä, mutta aihetta on juhlaan muutenkin, sillä Petri Myllymäki ja Raimo Mäkinen juoksevat 100. maratoninsa samaisena päivänä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti