tiistai 2. tammikuuta 2018

Legendaarinen Helsingin matka 10.-11.3.2018

La 10.3. startataan matkaan aikaisin aamulla kohti ensimmäistä matkan kokemusta. Ensimmäinen kokemushan on luonnollisesti legendaarinen Hassen maraton alk.klo 10.00. Maratonin lisäksi on mahdollista osallistua joko juosten tai kävellen varttimaratonille tai puolikkaalle. Juoksu maksetaan paikanpäällä 23€/maraton (JK 20€),vartti- ja puolimaraton 18€ (JK 15€)

Maratonin aikana nähdään Suomen vanhin jäljellä oleva majakkalaiva ML/Relandersgrund ja matkan aikana koetaan hienoa urheilujuhlaa.

Hassen maratonin jälkeen siirrytään legendaariselle Kalastajatorpalle, joka oli Urho Kekkosen vakkaripaikkoja. Kyseessähän on siis rauhallinen merenrantahotelli Munkkiniemen alueella. Asetutaan taloksi ja lähdetään 11minuutin relaxoitumisen jälkeen kohti legendaarista Löylyä. Hotelli kustantaa n.100€yö 2hh. Löyly on siis sauna Hernesaaressa, johon siirrytään kätsästi bussilla. Löyly tarjoaa hyvät löylyt ja hyisen meren. Melko legendaarista! Löylyssä löylytellään ja nautitaan meressä uimisesta, sukeltamisesta, kellumisesta jne.kahden tunnin ajan. 2h kustantaa 19€. Mukaan tarvitset vain uikkarit. Löylyttelyn jälkeen ruokaillaan samaisen paikan ravintelissa. Hyvän ruoan lisäksi päästään nauttimaan myös mahtavasta merinäköalasta. Löylyyn voi tutustua tästä.

Löylyn jälkeen siirrytään takaisin hotellille. 

Sunnuntai aloitetaan aamusaunalla, uinnilla jälleen ihanaisessa meressä (crocsit tms. hyvä ottaa mukaan) ja aamupalalla. Aamupalan jälkeen n.klo 11.00 lähdetään kävelyretkelle Seurasaareen, joka on Helsingin museosaari. Hienojen maisemien lisäksi tutustutaan mm. kirkkoveneisiin, kovimmat kaverit  voivat kokeilla Kekkosen portaissa hyppyvoimiaan, historian huminaa riittää koko kierroksen ajan muutenkin.

Seurasaaren jälkeen aloitamme kotimatkan.

Matkaan mukaan tarvitset siis säänmukaisen juoksuvarustuksen, vaihtokalsarit, säänmukaisen varustuksen kävelyretkille, uikkarit, hyvää fiilistä... tällä matkalla varmasti rentoudut ja koet uusia ihmeitä. Legendat elää aina!

Ilmoittaudu mukaan tammikuun loppuun mennessä Anulle. 
Ilmoittautuessa voit miettiä jo valmiiksi mitä haluat syödä Löylyssä. Lohikeitto on suositeltava.

3 kommenttia:

 1. PAKSU RAHAMASSI PITÄÄ OLLA, KUN RAHOLA TIIMIN ÖKYSAKISSA ON MUKANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on onneksi sillä lailla reilua ja loogista, että positiivisuus vetää puoleensa positiivisia asioita, negatiivisuus negatiivisia asioita.

   Poista
 2. Team Raholan mukana olo ei vaadi yhtäkään euroa, vaan mukaan pääsee pelkällä positiivisella asenteella. Kaikki reissut mitä tehdään kustannetaan ihan itse ja luonnollisesti kaikki toimintamme on täysin vapaaehtoista.
  P.s. kirjoitellaan tänne omalla nimellä tai nimimerkillä mikä on kirjautuessa kirjattu omalle sähköpostille. Huonoa tai hyvää oloa voi sitten halutessaan purkaa joko minulle tai Anulle tuolta yhteystiedoista löytyviin osoitteisiin.

  VastaaPoista