perjantai 10. elokuuta 2018

Tipaton ja Herkuton 10.9.–11.10.

Tulehan mukaan 2:lla eurolla, joka menee tälläkin kertaa taas arvontaan. Kaikkien onnistuneiden osallistujien kesken arvotaan lahjakortti.

Tällä kertaa on mukana 1 Jokeripäivä, jonka voi itse valita. Ja sehän tarkoittaa tietysti sitä, että yhden päivän ajan voi nauttia tänä aikana haluamiaan virvokkeita/juomia sekä nami-nami-namiaaaa!

TARKOITUS on jaksaa liikkua ja syödä terveellisemmin eli ei mitään paastoa tai niukkuusaikaa, vaan pieni itsekuri herkkujen ja alkoholin suhteen, joten normaali ruoka kehiin.
Voit käydä ravintolassa syömässä, sielläkin on monta hyvää vaihtoehtoa ruokien suhteen.

KIELLETYT AINEET: alkoholit, limonadit, makeiset, makeat ja suolaiset leivonnaiset, keksit, pullat, jäätelöt, lätyt, pannukakut, erilaiset makeat jälkiruokavanukkaat, sipsit, hampurilaiset, lihapiirakat, siivet, pizzat, grilliruoat, ranskalaiset perunat, kebabit, kuorrutetut hedelmät ja pähkinät...

HERKUTTELE NÄILLÄ: mehut, hillot (esim. puurossa, rahkassa, leivän päällä), tuoreet ja kuivatut hedelmät, marjat, erilaiset maustamattomat pähkinät, jugurtit, itse maustetut rahkat, hunajat, hedelmäsoseet, terveelliset wrapit...

SAA KÄYTTÄÄ: urheilu- ja proteiinijuomia/-tuotteita, urheiluun energiageelejä ja -pastilleja

JOS ON KYSYMYKSIÄ, epävarmuutta, kysyhän Anulta, puh. 040 828 5700 laittaen viestiä.

NIMET ANULLE, KIITOS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.