tiistai 9. huhtikuuta 2019

Yhteisistä lenkeistä

Vuosikokouksessa otettiin puheeksi yhteislenkkien järkkäily ja huoli niiden yhteensopimattomuudesta. Tämä asia on aiheuttanut ihemetystä ja keskustelua. Asia otettiin sen takia esiin, että muutamia kertoja on tapahtunut, niin että tiimiläiset ovat järkkäilleet yhteisiä harjoituksia ja esittäneet kutsun esim. teamin facebook-sivulla. Asia on sinänsä erittäin hyvä ja on mukavaa, kun aktiivista väkeä löytyy, mutta ongelmana on se, että homma pitäisi hoitaa ilman haittaa jo aiemmin ilmoitetuille lenkeille tai muille harjoituksille. Siispä, jos keksit hyvän treenin ja haluat esittää kutsua myös muille, niin tarkista ensin onko teamin sivuilla jo sille päivälle ilmoitettu jokin lenkki tai muu aktiviteetti. Tällä on siis tarkoitus estää pienen porukkamme pilkkoontuminen vielä pienempiin ryhmiin. Ei siis samalle päivälle esim. pitkiksen kanssa lisää vaihtoehtoja!

Kaikilla on luonnollisesti vapaus treenailla ihan vapaasti ja todellakin saa järkkäillä kaikenmoisia tempauksia, mutta tehdään se hallitusti, ettei jo yli 10v. hyvin toiminut porukan yhtenäisenä pitänyt systeemi ala prakaamaan.

Kokouksessa oli myös puhetta tiimiläisen harjoituslenkistä, jossa juostaisiin esim. Pertin (nimi keksitty) lemppari lenkki ja tämän kaltainen harjoitus olisi tarkoitus järjestää muutaman kerran vuodessa. Jos siis tiimiläisillä on mielessä jokin hyvä harjoituslenkki, niin ottakaahan yhteyttä Markukseen ja kertokaa koska ja missä olisi tarkoitus tämä lenkura toteuttaa. Tiimiläisen harjoituslenkki lisätään sivuillemme järkkääjän yhteystiedoilla ja mahdollisimman tarkoilla ohjeilla. Ohjeistusta lähinnä, jos kyseessä on maastolenkki tai vaikkapa suojuoksu tms.

Harjoituksen täyteistä kevättä ja kesää!

Terveisin,
Markus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.