torstai 2. tammikuuta 2020

Ahvenanmaa ja Masokistin Unelma 2020 ilmoittautumiset

MASOKISTIN UNELMA elokuu 2020

Jos olet kiinnostunut lähtemään Masokistin Unelma -tapahtumaan 2020 elokuussa, niin ota yhteyttä Anu Ossbergiin. Anu kerää nimilistan ja ilmoittaa osallistujat järjestäjille. Lähtö kyseisen viikonlopun perjantaina ja takaisin sunnuntaina. Sitova ilmoittautuminen. Anulle voi ilmoittautua 6.1. mennessä (tämä on viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivämäärä). Lähtöpäivämäärästä kyselyt Anulta.

AHVENANMAA 6.7.2020

Jos olet kiinnostunut lähtemään Ahvenanmaalle, ilmoitahan Anulle. Sitova ilmoittautuminen. Tähän myös viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivämäärä 6.1. 

Ahvenanmaan reissun kesto 4 pv. Majapaikkojen hinnaksi tulisi 140 euroa/hlö. Hinta sisältää 3 yötä kolmen hengen huoneissa aamupalalla (paitsi Kökarissa aamupala ostetaan erikseen).

Lisäksi Ålandstrafiken ottaa 8 euroa/pyöräilijä lautoillaan (sekä pohjoisella että eteläisellä reitillä erikseen) ja Vikin Line veloittaa noin 25 euroa pyöräpaikasta Maarianhaminasta Turkuun.

Hintoihin kuuluu kaikki tarvittavat aikataulut, reittiseloste sekä matkailukartat ja meille tehdään myös lauttavaraukset valmiiksi niin halutessamme.

Päivä 1.
Lähtö Turusta Naantalin kautta Merimaskuun, jatketaan Velkualle, josta pyörälautta Taivassalon puolelle. Matka jatkuu Kustaviin, josta Ålandtrafikenin lautta Brändön saarelle. Yö Brändössä.
Päivä 2. 
Brändöstä matka jatkuu Manner-Ahvenanmaalle, jossa kierretään historiallinen Saltvikin alue ja illalla tullaan Maarianhaminaan yöpymään.
Päivä 3.  
Maarianhaminasta jatketaan Långnäsiin, josta lautta Kökarin saarelle. Yö Kökarissa.
Päivä 4. 
Kökarista matka jatkuu Korppoon kautta Nauvoon ja sieltä Paraisten kautta takaisin Turkuun.

Anun yhteystiedot löytyvät teamrahola.fi-sivujen ylävalikoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.