keskiviikko 30. joulukuuta 2020

Tipaton & Herkuton 1.–31.1.2021

 

TARKOITUS on jaksaa liikkua ja syödä terveellisemmin, eli ei mitään paastoa tai niukkuusaikaa, vaan pieni itsekuri herkkujen ja alkoholin suhteen, joten normaali ruoka kehiin. Tämä ei ole sokeriton dieetti, ja itse asiassa ei dieetti ollenkaan. Voit käydä ravintolassa syömässä, sielläkin on monta hyvää vaihtoehtoa ruokien suhteen.

KIELLETYT AINEET: kaakao, alkoholit, alkoholittomat juomat, limonadit, zero-juomat, energiajuomat, makeiset, makeat ja suolaiset leivonnaiset, välipalakeksit ja kaikki muutkin keksit, pullat, jäätelöt, lätyt, pannukakut, erilaiset makeat jälkiruokavanukkaat, riisifrutit, hampurilaiset, lihapiirakat, tacot, siivet, pizzat, grilliruoat, ranskalaiset perunat, kebabit, kuorrutetut hedelmät ja pähkinät, kaikki sipsit (peruna/juures), kaikki murot, sokeroidut myslit, croissantit, kurkkupastillit.

HERKUTTELE NÄILLÄ: mehut, hillot (esim. puurossa, rahkassa, leivän päällä), tuoreet ja kuivatut hedelmät, marjat, erilaiset maustamattomat pähkinät, kaikki jogurtit, kaikki rahkat, hunajat, hedelmäsoseet, terveelliset wrapit, itse tehty pizza, lämpöiset voileivät, myslit joissa ei ole sokeria, itse tehty mysli, itse tehdyt uuni- ja lohkoperunat, subway-tuotteet, proteiinilätyt (tehty banaanista ja kananmunasta), voileipäkeksit, hapankorput, riisikakut.

SAA KÄYTTÄÄ MYÖS NÄITÄ: urheilu- ja proteiinijuomia/-tuotteita (kaikki patukat ja vanukkaat käy energia-/proteiinituotteista), urheiluun energiageelejä ja -pastilleja, purukumi.

Tsemppiä koitokseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.