lauantai 27. huhtikuuta 2024

HUOM.! Raholan Kympille tulevat toimitsijat

Kaikki ohjaajat/toimitsijat, jotka osallistuvat tapahtumaan, LUKEKAA HUOLELLISESTI TEAMIN SIVUJEN YLÄVALIKOSTA Tapahtumien toimitsijaohjeet. Tiedät, mitä sinulta odotetaan!

Sen lisäksi tässä vielä erikseen:
Jos juoksija keskeyttää, niin ottakaa keskeyttäneen juoksijan juoksunumero ylös.
Jos juoksija selkeästi oikaisee, niin hänet on otettava ehdottomasti sivuun, ja näin ollen hänen kilpailunsa päättyy siihen.
Jos kilpailija oikaisee oletettavammin vahingossa, ohjatkaa hänet takaisin reitille niin, että hän palaa oikaistun pätkän takaisinpäin, ja jatkaa taas merkattua reittiä eteenpäin.

Lähtöalueelle tarvitaan aamusta aikaisin väkeä kasaamaan telttoja ja laittamaan muuta rekvisiittaa paikoilleen. Ensimmäiset ovat paikalla jo klo 6.00. Toivomme runsasta osanottoa siis jo heti aamusella.

Toimitsijoiden on hyvä saapua paikalle ajoissa, että ehtivät sitten menemään omaan asemapaikkaansa ajoissa. Keltaiset liivit ON OLTAVA PÄÄLLÄ VÄLITTÖMÄSTI KUN SAAVUT KISAPAIKALLE.

Anu ja Markus eivät ole tavoitettavissa ajalla 28.4.–9.5. Perjantaina 10.5. saa heidät seuraavan kerran kiinni.