torstai 7. huhtikuuta 2011

Tiimipaitoja taas myynnissä!

Unskin raporttia odotellessa..
HUOM! Tiimipaidat nyt myös yläpalkissa linkki.

Nyt niitä taas vihdosta viimein saa eli uusia tiimipaitoja on nyt saatavilla nimellistä rahallista korvausta vastaan. Ja ei ainoastaan paitoja, vaan nyt asuun kuuluu myös shortsit! Miehille ja naisille on omat mallit ja omat koot. Sekä paita että housut ovat teknistä urheilumateriaalia. Paitaa voit pitää  ylpeänä olitpa sitten jumpalla, juoksemassa, soutamassa, kotona tai töissä - ihan missä vaan haluat.

Hinta on 24,50 €/setti ja 21 €/pelkkä paita.

Paitoja ja sortseja voi sovittaa liikuntakeskuksella ennen jumppia tai jumppien jälkeen vielä parin viikon ajan. Tätä tilaisuutta ei kannata missata!

Sitovan tilauksesi voit tehdä ilmoittamalla Anulle nimesi, haluamasi koot  (paita/sortsit) sekä puhelinnumerosi. 

HUOM! Tilauksen tehtyäsi maksa setti välittömästi Anun tilille 115835-76098 ja laita viitteeksi oma nimesi sekä sana TEAMASU. Vaatteet saadaan vasta, kun kaikki on maksettu.

Naisten paidan+sortsien malli on tämä, mutta HUOM! paidan väri tulee olemaan kuvasta poiketen punainen ja sortsien väri musta:


Tässä vielä väri/painatusmalli:


Eli tämä on paidan tuleva väritys ja painatus. Edessä teksti "Team Rahola" sekä logo, takana oma nimesi niin halutessasi. Huom! Nimeä ei ole pakko laittaa, jos et halua. Oikeassa hihassa teksti "Jaxaa" ja vasempaan hihaan tulee Zero Pointin logo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.