maanantai 8. elokuuta 2011

Kisaraportti: Pirkan soutu 2011

Pirkan soudusta raportoi Anu, kuvat Markus (+Laura):

Jes! Niinhän 30.7 lauanatai meni soutelun merkeissä. Team Raholasta lähti 14 innokasta kirkkovenettä liikuttamaan aurinkoisessa kesäisessä säässä. Tänä vuonna veneessä oli 10 naista, 4 miestä ja perämies huutelemassa ohjeita, joten vene oli lastattu tehokkaalla energialla, joka jaxaa painaa eteenpäin missä vaan.



Ensin oli pienä kolinaa ja rytmin hakua porukalla, mutta hetken päästä soutelu kävi näppärästi, välillä kolinaa kuului sieltä täältä, mutta rytmi löytyi aina pikaisesti takaisin. Naurua ja hyvää fiilistä oli venho täynnä, perämieskin näytti tyytyväiseltä kyytiin/ meininkiin!



Hieno pitkä harjoitus tuli siinä kaikilla tehtyä. Matkahan oli 35km, mutta tuulen takia kakkos aalto, jossa me olimme, saimme matkata vain 30km, joka oli enemmän kuin viime vuoden myrskyssä, jossa matkaa saatiin tehdä vain 17,5km. Viime vuoteen verrattuna matkanteko oli paljon leppoisampaa, koska myrsky puuttui täysin ja niinpä soutaminen oli paljon mukavampaa, pysyi kuivana, vene oli vakaampi, pystyi nauttimaan matkanteosta...



 
Tänä vuonna saavutimme hienosti teaminä sen mitä olimme tulleet hakemaan, suoriuduimme tehtävästä, pääsimme maaliin asti sovussa ja toimimme vahvana ryhmänä, tukien toisiamme! Mahtava kokemus jälleen, niitä tarvitaan!! Maalissa meitä oli vastassa tuttua porukkaa, omaa team porukkaa ja ystäviä, joka on aina hengessä mukana niin lujasti. Saimme kovasti kannustuksia, avustusta veneen vedossa kuivalle maalle ja Markus palkitsi meidät lopuksi ostamillaan lakupötköillä, jotka maistuivat tiukan työn päätteeksi hyvälle, kiitos Markus! Meidän vene oli tänä vuonna viimeisenä maalissa, mutta osallistuminen on tärkeintä ja fiilis mikä vallitsee kaikkien mielen.



 
Muistoksi reissusta jäi muutama rakko käteen ja huikea olotila, ylpeä olo omasta teamistä ja meidän onnistumisesta jälleen! Ensi vuonna uudelleen soutua tiedossa, Outi voittikin jo arvonnassa ilmaisen osallistumisen, jee! Toivottavasti saadaan mukaan innokasta porukkaa 2012 Pirkan soutuun ja miehiä hereille enemmän...


Tästä uusiin haasteisiin, JAXAA!!

Ps. kuvia voit katsoa täällä.

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.