torstai 4. elokuuta 2011

Uutisia

HUOM! Ensi sunnuntain 7.8. pitkän lenkin alkamisajankohta on muuttunut, lenkki alkaa klo 14!! Ja lähtöpaikka siis tuttuun ja turvalliseen tapaan Raholan Liikuntakeskus.

Zero pointin tilauksia voi tehdä taas Anulle, aikaa tilausten tekemiseen on kaksi viikkoa. Katso tuotteet netistä linkki ja ilmoita tuotteet Anulle, niin saat tuntuvan alennuksen! Zero Point valmistaa laadukkaita kompressiosukkia, omaa kylmägeeliä, erilaisia tukia nilkkoihin, ranteisiin polviin ja vaikka mitä muuta, kannattaa katsoa! Zero Point sponsoroi myös tänä vuonna Team Raholasta ison porukan Helsinki City Marathonille - kiitos Zero Point.

Hihattomia tiimipaitoja voi vielä viikon ajan tilata Anun kautta, mallit ovat Anun kautta nähtävissä ja koitettavissa. Asiasta lisää Anulta jumppia ennen tai niiden jälkeen tai maanantain yhteislenkillä.

13.8. Järjestetään taas Team Raholan kokoperheen kuusottelu sixpäkki! Tapahtuam on ilmainen ja se järjestetään Nokian keskusurheilukentällä klo 11 alkaen. Lajeina on 200 m juoksu, keihäänheitto, kuulantyöntö, korkeushyppy, pituushyppy ja 800 m juoksu. Lapsille on omat lajit. Palkintojenjaon jälkeen saa tulla Anulle uimaan, saunomaan ja nauttimaan makkaraa ja salaattia sekä saunajuomia. Tervetuloa!

Team Rahola suoriutui loistavasti haastavissa olosuhteissa käydystä Pirkan soudusta viime lauantaina. Tästä on toivottavasti tulossa myös raporttia kuvien kera!

Raporttia odottelemme myös keskiviikkona juostusta Pirkkalan yöhölkästä, olipahan taas mukavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.