tiistai 18. lokakuuta 2011

Tulossa: Ainutlaatuinen Reykjavik 2012

Team Raholan vuotuinen ulkomaanmaratonmatka järjestetään ensi vuonna 2012 Islantiin, Reykjavikin maratonille. Maratonin lisäksi tarjolla on puolimaraton, kymppi ja kolmen kilsan juoksut. Nyt siis rohkeasti vaan mukaan, vielä on melkein vuosi aikaa reenata ja valmistautua. Mikä sen parempi motivaattori lenkeille, kuin joku tietty tapahtuma, johon valmistaudut ja mikä olisi parempi kuin Reykjavikin maraton! Sinun ei tarvitse olla käynyt juoksutunneilla tai yhteislenkeillä, voit lähteä mukaan muutenkin.

Vuonna 2012 Reykjavik maraton järjestetään lauantaina 18.8.2012. Team Rahola lähtee matkaan torstaina 16.8. ja palaa kotiin maanantaina 20.8.2012. Näin jää aikaa tehdä paljon paljon muutakin, kuin osallistua vain itse juoksutapahtumaan. Tänne kannattaa ottaa mukaan omia kannustusjoukkoja, koska paikka on todella näkemisen arvoinen ja eksoottinen ja juoksu on vain pieni osa koko matkaa.

Hintaa tällä reissulle tulee yhteensä vain 650 €, sisältäen menopaluulennot to-pe sekä 4 yötä Hotelli Klöpp:ssä Reyjavikin keskustassa kahden tai kolmen hengen huoneessa (juoksumaksut kukin maksaa itse). Ja nämä hinnat ovat voimassa vain TÄMÄN VIIKON LOPPUUN MENNESSÄ ILMOITTAUTUNEILLE! Toki voit myöhemminkin lähteä matkaan, mutta sitten sinun tulee hoitaa lennot ja majoitukset itse, eikä hinta ainakaan halpene, mitä lähemmäs tapahtumaa mennään.

Team Raholan järjestämälle matkalle ilmoittautuminen on käynnissä NYT, joten toimi nopeasti, mikäli haluat varmistaa paikkasi tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan. Jos haluat mukaan Team Raholan kokeneiden matkanjärjestäjien järjestämälle matkalle, ILMOITTAUDU MARKUKSELLE VIIMEISTÄÄN TÄLLÄ VIIKOLLA (42)!! Ja HUOM! ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA! Markuksen sähköposti markus.ilva@elisanet.fi ja puhelin 0505487661. Ilmoita nimesi lisäksi sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi mikäli arvelet, että Markuksella ei ole niitä vielä. Ja yksi ilmoittautuminen per naama riittää eli jos olet jo laittanut nimesi liikuntakeskuksen seinällä olevaan listaan, niin ei tartte sitten enää erikseen ilmoittautua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.