tiistai 27. maaliskuuta 2012

Lauantain keväinen kotirata

Nyt la 31.3 klo 10.00 Riihitie 3:ssa Anulla ja Markuksella kotiratultra 10-50km. Kävellen tai juosten. Huolto 10km välein, jossa juotavaa ja pikkupurtavaa, 5km:n kääntöpaikalla on taas tuttu kylmälaukku mihin voit jättää omia juomia/geelejä yms. Taivaltamisen jälkeen talo tarjoaa hedelmän, sämpylän ja kylmää tahi kuumaa juotavaa sekä saunan. Päivää ja iltaa voi istua Anun ja Markuksen kämpällä, vietetään aikaa yhdessä ja kehitetään jotain syötävää. Ota omat geelit, energiapatukat ja muista kaikki vaihtovaatteet.

Tällä kertaa on luvassa ainakin 25 astetta lämpösempää kuin viimeksi. Elikkäs kaikki ja hyvä fiilis mukaan! Ja JAXAA, JAXAA!!!

7 kommenttia:

 1. Olis ollut kiva päästä osallistuun, mut jos nyt kuitenkin meen sinne kylpylään :)) Nauttikaahan te, niin mekin.

  VastaaPoista
 2. Jää varmaan kanssa tällä kertaa väliin, lenkkeilkäähän reippaasti ja muistakaa ottaa kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Jeee! Mäkin pääsen tällä kertaa juoksemaan. Ja keli on taatusti upea. Mahtavaa!

  VastaaPoista
 4. Jebu, lauantaina laitetaan lenkkaria toisen eteen ja eteenpäin...Näin tänään kotiradalla ekan leskenlehden, baana on hyvässä kunnossa, kevät on siis täällä eli lauantaina kaikki kotirataan, jotka suinkin pääsevät nautiskelemaan hyvästä lenkistä kävellen tai juosten!!

  VastaaPoista
 5. ja minä jälleen unohdan, koska en sitten yhtään tykkää tuosta reitistä.. EN!!

  VastaaPoista
 6. Paras reitti ikinä! Takavuosina yksi ihastuttava rouva kehui reittiä seuraavasti: "On ihanan tasaista". Tasaisuuden lisäksi reitillä on vaihtelua tuovia mäkiä ja tietenkin paljon tiimiläisiä tekemässä lenkkiä. Eli nyt Maikkiskin mukaan vaan!!!

  VastaaPoista
 7. Ja niin ei oltu mukana... Elämä nyt vie hiukkasen alamäkeä, en oo kauhean sosiaalista seuraa.. Katsotaan, mitä tulevat viikot tuo tullessaan ja sitten mietitään..

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.