keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tulossa: TesKun testi, Tuusula, Simajuoksu, Cooper ja paljon muuta

Team Rahola järkkää taas ihan hirrrrrveesti kaikkee ohjelmaa tällekin keväälle, alla on lueteltu seuraavat tapahtumat:

Lauantaina 21.4. on TesKun aerobinen peruskuntotesti Nokian keskusurheilukentällä klo 10.00 alkaen. Ilmoittautuneet HUOM! Lue valmistautumisohjeet ja täytä esitietolomake tästä linkistä. Testi maksaa 75€/naama, maksuohjeet Markukselta (050 5487661). Lisätietoa testistä saat tämän linkin takaa: klikkaa tästä.

Maanantaina 23.4. juoksutunnin jälkeen eli noin klo 19.35 alkaen liikkarin kahviossa on luvassa Kertausharjoitus osa 2. Tällä kertaa lisää tietoa mm. vitamiineista, ravinteista, pukeutumisesta yms. Tervetuloa ja tähänkin tilaisuuteen siis vapaa pääsy! Ota mukaan muistiinpanovälineet ja vaihtovaatetta, jos olet ollut juoksemassa..

Tuusulanjärven maratonille ja puolikkaalle 28.4. ollaan lähdössä porukalla, joten muistakaahan ilmoittautua ajoissa! Lisätietoa yhteiskyydeistä jne tulee lähempänä.

Myös perinteeksi luokiteltava simajuoksu juostaan tänäkin vuonna, nyt aika on 30.4. klo 17.00 alkaen ja lähtöpaikkana Sorva (Riihitie 3, 37120 Nokia). Simajuoksuun on ollut tapana sonnustautua upeaakin upeampiin tamineisiin ja ilahduttaa muita tienkäyttäjiä. Matka on noin 30 km. Ja ilmaista hupia on tämäkin!

Perjantaina 4.5. on tulossa paljon painavaa asiaa vaellukselle lähtijöille liikkarilla jumppasalissa venyttelyn jälkeen! Katsastetaan mm. rinkan sisältö ja muuta tärkeää tietoa.

Ja tätä vasta onkin odotettu: Team Raholan Cooperin testi! Täällä on mahtava tilaisuus kamppailla vain itseään vastaan tässä upeassa, mutta raastavassa 12 min koitoksessa. 2012 kevät-Cooper järjestetään 5.5. klo 11.30 alkaen myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Kaikki on tervetulleita, eikä maksa mitään. Selostuksen Cooperin periaatteesta sekä aiempien vuosien tulokset näet täältä: Klikkaa tätä. Aiempien vuosien tapaan palkitsemme syksyllä joukostamme tulostaan eniten parantaneen yksilön!

Anu on luvannut reppukaupalla pisteitä sille, joka bongaa kevään ensimmäisen leskenlehden. Nyt siis silmä tarkkana ulkona liikkuessa :)

Kaikista tapahtumista antaa lisätietoja: Anu 040 8285700 tai Markus 050 5487661

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.