torstai 28. kesäkuuta 2012

Raholan Riatloni


Raholan Riatloni 14.7.2012 klo 14:00

Kyseessä on Team Raholan oma, leikkimielinen (veren maku suussa :) triathlon-tapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna korvaavana ohjelmana Sikspäkille. Riatlonissa nautiskellaan kolme peräjälkeen suoritettavaa lajia ns. sprinttimatkana: Lyhennetty uinti (200 m), pyöräily (20 km) ja juoksu (5 km).

Lähtö tapahtuu Sorvan kylässä sijaitsevalta uimarannalta klo 14:00, tule A&M:n luo valmistelemaan ja vaihtamaan varusteitasi vaikka tuntia ennen.

Reitti:

Uintiosuuden lähtö ja maali  ovat uimarannalla Sorvankylässä. Kääntöpaikka on merkitty mehukattikanisterilla /vast. Matkan tarkoitus  on olla sellainen, ettei kukaan simahda tai huku, mutta jos ongelmia ilmenee niin vinkkaa huoltoveneelle tai huuda tarvittaessa apua.

Rannassa on pukukoppi, jossa on mahdollista vaihtaa varustusta.  Uinnin jälkeen vaihtopaikka eli lähtö pyörä- ja juoksuosuuksille lähtee A&M:n pihasta. Tavaroita voi asetella valmiiksi pyörän viereen.

20 kilometrin pyöräilyreitti kulkee Sorvan Shellille ja takaisin kaksi (2) kertaa. Tämän jälkeen pyörä ajetaan takaisin pihaan, josta on saman tien lähtö juoksuosuudelle, kohti Tottijärveä. Kääntöpaikka on ”Jänismäen” alla, eli iso alamäki, jonka alla olevassa risteyksessä on jäniksen mallinen kyltti. Maali A&M:n pihassa. Ajanotto oma ja erittäin epävirallinen. Älä silti kaunistele tulosta ainakaan kovin paljoa. :)


Säännöt:

-          Uima-asu vapaa, mutta pakollinen. Märkäpuku sallittu. Räpylät ei.
-          Polkupyörä vapaavalintainen – kaikki Joposta kilpuriin käy. :)
-          Pidä kypärä päässä koko pyöräosuuden ajan.
-          Varmista, että pyöräsi jarrut toimivat kunnolla.
-          Noudata liikennesääntöjä.
-          Pidä hauskaa ja nauti!

Huolto:

Oma huolto, Anun ja Markuksen luona tarjolla vettä / urheilujuomaa, tapahtuman jälkeen sauna lämpiää ja paistellaan makkaraa tms.


 -Timo


6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kaikki vaan mukaan kesän vauhdikkaimpaan riipaisuun, tästä tulee varmasti ihan pirun hauska reissu! Matkojen pituudet ovat inhimillisiä, ja jos esim. uinti pelottaa kovasti, niin tokkiinsa tämän keikan voi vetää myös duathlonina. 8)

  VastaaPoista
 3. Malttamattomana odottaa hän! Mukavaa uutta, nam!

  VastaaPoista
 4. mitä jos ei oo ikinä juossu... jos menee kävelyks, niin odotteletteko vai vedänkö pyöräilyn tuplana...

  jepa

  VastaaPoista
 5. Omaan rauhalliseen tahtiin vaan... jäädään maalissa saunomaan ja paistelemaan makkaraa porukalla, eli mukaan ehtii kyllä. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.