torstai 27. joulukuuta 2012

Uutta vuotta vastaanottamaan

Vuoden viimeisenä päivänä on mahdollisuus suorittaa n.3 tuntia kestävä juoksulenkki, jonka jälkeen on mahdollisuus nauttia saunasta, herkuista ja hyvästä seurasta Sorvan kylässä A&M:n tiluksilla. Lenkki starttaa osoitteesta Riihitie 3 klo 16.00. Saunottelemaan voit tulla ilman juoksulenkkiin osallistumistakin. Ranchin isäntä on vielä sen verran vammainen, ettei kykene lenkkeilemään, joten paikalle voi saapua ihan hyvissä ajoin. Myöhemmin illalla tykitetään sitten raketteja taivaalle!

Ilmoitathan osallistumisestasi illanviettoon, että osaamme varautua hieman purtavien suhteen (nakkeja, salaateja,patonkia jne). Samalla voit ilmoittaa itsesi tammikuun tipattomalle ja herkuttomalle ihanuudelle. Tähän asti ilmottautumisia on tullut todella vähän, joten nyt ilmoja liikkeelle, jotta saadaan kunnon palkinto helmikuulle! 
Ilmot osoitteeseen: r.ontti@windowslive.com tai 040 8285700 Anu

1 kommentti:

  1. Valitettavasti itse en pääse mukaan Sorvan kylän iki-ihanaaN uuden vuoden vastaanottoon, mutta olen hengessä mukana ja toivotankin ihan kaikille oikein nautinnollista lenkkiä, hyviä löylyjä mitä parhaimmassa seurassa ja OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013!!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.