torstai 12. joulukuuta 2013

Taas on ohjelmaa

Lenkit ja muut toiminnat taas päivitetty tuohon vasempaan reunaan. Huom. lauantai 14.12 lenkki peruttu. Perumisesta huolimatta tarjonta reenin määrässä on melekoonen! Kertokaahan ihmiset, että mikä muu seura tarjoaa jäsenilleen ja kaikille halukkaille vastaavan määrän yhteistä lenkkiä, luentoa, lihashuoltoa... vastaavaan hintaan? Hintahan on jumppia lukuunottamatta halu liikkua. 

Nyt siis isolla porukalla liikkeelle ja tuokaa kaverit tullessanne ja huomatkaa myös kysyä liikunnasta ihan rohkeasti. Anu ja Markus vastaavat kaikkiin kysymyksiin suorastaan onni soikeana ja opastavat normaaliin ja terveeseen kuntoilun maailmaan.

Tähän loppuun esitän kaikille pienen joululahjatoiveen. Kirjoittakaa palautetta Team Raholan toiminnasta! Olisimme kovin halukkaita pitämään ihmiset tyytyväisinä ja sen takia tarvitsemmekin nyt risuja, ruusuja ja toiveita. Antakaa palautetta rohkeasti ja reilusti!!! Palautteenne pysyy bitviin juu änd mii, jos niin haluat eli käsittelemme ne luottamuksellisesti, kunhan pistät huomion asiasta. Muuten käsittelemme kaikki palautteet ja vastaamme niihin ja julkistamme tulosta kyselystä. Joululahjan voit antaa luonnollisesti jouluaattoon mennessä.

Palautteen antajien kesken arvomme pienen Teho-sport tuotepaketin.

Palautteen osoitteeseen: ilva.markus@gmail.com tai anu.ossberg@gmail.com

Ja huomatkaa tiimipaitojen/pukujen tilaus Anulle joulukuun loppuun! GU-tilaus lähtee liikkeelle myös joulukuun aikana ja kaikki toiminnassa mukana olleet voivat tehdä oman tilauksensa Anulle.


2 kommenttia:

  1. Ohjelmaa on ja piisaa kiitettävästi ja siitä kiitos super aktiivisille vetäjille. Eipä ole huolta tekemisestä ensi vuonnakaan, joten nauttikaamme yhdessä liikunnan ilosta huippu porukassa.

    VastaaPoista
  2. Todella hyvää ja monipuolista on ohjelma ollut, täytyy taas osallistua (enemmän) kun ehtii !
    T: Kalle A.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.