torstai 26. joulukuuta 2013

Tipaton/herkuton lähestyy

Joulu alkaa oleen taputeltu tältä erää, joten siirretään katse tulevaisuuteen. Tipaton ja herkuton tammikuu lähestyy, ja se tuntuu ainakin juuri nyt suorastaan houkuttelevalta ajatukselta. Tähän mukavaan tammikuun tempaukseen voit osallistua ilmoittamalla asiasta Anulle ja lystihän maksaa 2€. Tuo 2€ sijoitetaan lyhentämättömänä herkkukorin hankintaan, joka sitten helmikuun alussa arvotaan osallistujien kesken.,joiden selkäranka kestää koko tammikuun. Jos sorrut, niin ilmoita asiasta. Tähän asti jokaisena herkuttomana tammikuuna on joku sortunut. Toivottavasti tällä kertaa porukka pysyy lujana. Ilmottaudu mukaan ennen vuoden vaihdetta.

Tammikuussa osallistujat eivät siis saa nauttia herkkuja eikä alkoholia. Mikään nälkäkuuri tammikuu ei silti saa olla! Pitää muistaa syödä hyvin ja terveellisesti, jotta jaksetaan sitten liikkua kunnolla. Tässä hieman listaa herkuista mitä ei saa nauttia:

Karkit, sipsit, hampurilaiset, lihapiirakat, kebabit, pizzat, limut, jäätelö, lätyt, pannukakut, keksit, kakut, suklaa, vanukkaat... ja tietenkin sitten se alkoholi. Alkoholittomat oluet ja siiderit yms. ovat luonnollisesti myös kiellettyjä!

Tässä muutama esimerkki mitä on sallittujen aineiden listalla:

Wrapit, kietaise terveellinen wrappi itsellesi täyttäen se tuoreilla kasviksilla, kanalla, avokadolla jne. hillosilmän saa sujauttaa aamupuuroon, voit nauttia kahvin kanssa esim. iihhanaisen täytetyn patongin, mutta älä rohmua sellaista mikä on täytetty majoneesilla, vaan salaatilla, kinkulla..., hedelmiä saa nauttia luonnollisesti, kuivattuja hedelmiäkin saa syödä, mutta ei mitään sokeroituja versioita, pähkinöitä, energiapatukat ovat sallittuja pitkillä lenkeillä, mutta ilman kuorrutteita..., kivennäisvedet, mehu...

Huomaa siis syödä ja juoda hyvin! Kieltäydyt vain herkuista ja alkoholista. Helppoa!

Ja toinen asia mikä pitää hoitaa alta pois vielä tämän vuoden puolella on tiimiasujen ja paitojen tilaus! Jos haluat pukeutua punaiseen, niin sinulla on vielä muutama päivä aikaa toimia tilauksen suhteen. Paita alkaa jo hahmottua ja toivottavasti saamme sen painatuksineen pian esille.


1 kommentti:

  1. Nyt ilmoa mulle tipattomaan ja herkuttomaan, muista, että geelejä SAA käyttää pitkissä harjoituksissa esim. spinning, pitkät lenkit, pitkät harjoitukset, muuten et jaxa...joten muista syödä ja tehdä!!!!!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.