maanantai 18. helmikuuta 2019

Iida ja Lauri APK-maratonillaPori - tuo Suomen kehto, positiivisuuden ja ystävällisyyden tyyssija. Keväinen helmikuun lauantai. Aurinko paistaa ja edellispäivänä Raumalla kuulemma ollut oikeen juhannuskelit +8,4 astetta. Hyvä, että paistaa se aurinko joskus sinne risukasaakin ;)


Aamupäivällä alkoivat paineet kasaantumaan, kun anoppi ja Iidan veli rupesivat värkkäämään kannustus-banderollia. Sitten vaan kamat kasaan, tripla tsekkaus: kengät, housut, geelit, motivaatio. Toista lista 3x. Auton keula Meri-Porista kohti Karhuhallia. Kyseinen pyhättö tullut enemmän kuin tutuksi n. 20 vuoden jalkapalloilu-uran kautta. Tuskin kuitenkaan yhteensä tuota juoksurataa tullut kierrettyä sen vertaa kuin nyt pitäisi.

Laput infosta ja pukkarin kautta radan varteen odottamaan. Porukalla vielä tsemppaukset, tiimillä taas hyvä edustus paikanpäällä. Ei muuta kuin viivalle ja "lähtölaukauksesta" rataa kiertämään. Lähdöstä liikkeelle ja ekan mutkan jälkeen sai katsella Juhanin, Jarin ja Iidan selkien katoavan jo melkein seuraavan mutkan taa. Itse lyöttäydyin 4h jäniksen peesiin ja siinä oli tarkoitus roikkua, niin kauan kun vaan jaksaa. :D Ja hyvinhän siinä tuli jaksettua. N. 40 kierrosta kun oli jäljellä, kuulutettiin väliaikatilanteita ja tässä kohtaa tiimillä tuplajohto, Juhani miesten yleisen sarjan kärjessä ja Iida naisten yleisen. Siinä kohtaa tuli itsellekin takaraivoon ajatus, että kun sieltä tulee Juhanille ja Iidalle pystit, niin tulee itsellekin alle 4h aika. 4h jänis jäi vetämään porukkaa ja itse kiristin tahtia. Ja loppuun saakka jaksoin kovemmalla tahdilla ja tuli sitten viimeinen 100m vedettyä niin kovaa kuin kintuista irtosi, loppuajaksi 3.55.05. APK-maratonarit olivat kehittäneet oman ajanottojärjestelmän alusta saakka ja kyseistä järjestelmää testattiin tapahtumassa "nilkkapannan" kanssa rinnakkain. Järjestelmä laski taululle joka kierroksella oletettua loppuaikaa, joten sen perusteella pystyi omaa vauhtiaan sovittelemaan.Hienolta vaikuttava systeemi ja ensi vuonna taitaa kyseinen ajanotto olla virallisena välineenä APK-maratonilla.


Vaikka itselle ennätys parani reilulla puolella tunnilla, niin pakko enemmän hehkuttaa paremman puoliskon suoritusta! 3.37.41 ja tosiaan naisten yleisen sarjan voitto! Ei vois olla ylpeempi Iidasta! :) Ja vielä mahtavempaa kun Juhani nappasi miesten voiton, joten tiimille taas tupla ;) Taitaa tästä tulla tapa (Ilves mara ja nyt APK).


   
Iida voitti naisten yleisen sarjan omalla enätysajallaan 3:37:41. Hienoa Iida! 😊💪


Kaiken kaikkiaa jäi tapahtumasta positiivinen fiilis ja kiitos vielä Jarille, Juhanille, Marille, Jukalle, Eetulle ja Nikolle tsemppauksista paikan päällä ja muille tiimiläisille etätsempeistä! :) Tästä on hyvä jatkaa keskiviikkona "korkean paikan leirille" toiselle puolen maailmaa ;)


- Lauri ja Iida

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.