sunnuntai 20. elokuuta 2023

Masokistin Unelma 2023

 Eerikan seikkailut Paloheinässä, Masokistin Unelmassa


Perjantaina startattiin kohti Hotelli Korpilampea. Matkalla pysähdyttiin kauppaan täyttämään juoma ja eväsvarastot. Vaikka Kilvan nimellä ei huoneita löytynytkään, kaikille löytyi silti loistava yösija. 

Oltiin perillä ensimmäisenä, Markus, Anu, Arja, Henna ja minä, joten Anun johdolla päätettiin tehdä pieni kävelyretki Korpilammen ympäri. Omia polkuja, tottakai. Reitin varrella opittiin mm. miksi siellä oli niin paljon jäkälää ja naavaa. RIKKIdioksidia oli ilmassa niukalti, vai oliko?


Kärkikaksikon jälkeen ei enää naavaa esiintynyt poluilla


Korpilampi


 

Loppu porukan saavuttua syötiin yhdessä hotellin ravintolassa. Annoksia jouduttiin odottamaan piiiiiitkään, mutta oli se ruoka sitten hyvää, kun se vihdoin saapui.

 

Papusoppaa odotellessa

Sitten porukka vetäytyi huoneisiinsa valmistautumaan seuraavan päivän koitokseen. Meillä on Hennan kanssa jo hyvin selkeiksi muodostuneet rutiinit ja vaikka sängyt olivat nyt taas eripäin, niin selvisimme iltajännityksistä ja uni tuli.

 


Aamulla aikaisin kohti Paloheinää, huoltopöydät pystyyn ja puskan kautta lähtöviivalle.

Juoksusta ei hirveästi taas ole muistikuvia. Ensimmäinen 50 km oli suhteellisen mukavaa menoa ja sitten ei enään niin mukavaa. Viimeiset 15 km olin melko hiljainen ja seurasin Hennaa vaan kiltisti kohti maalia, hän jaksoi vielä rupatella jotakin. Huoltopäällikkö-Kilva hoiti hommansa mallikkaasti, aina oli toivottu cocktail pullossa valmiina ja täysin sulaneet suklaapatukatkin hän taikoi syömäkuntoisiksi. KIITOS!

 

Huoltopöytä ei meinannut pysyä pystyssä

Kivaa oli taas ja ensi vuonna uudestaan

Masokistin Unelma oli taas nimensä veroinen. Kiitos Hennalle juoksuseurasta ja Kilvalle huollosta ja kaikille muille kannustuksesta!! Ja kaikille onnittelut omista juoksuista, olihan meillä taas hieno edustus paikalla!

Pidetään raportin pituus näin maltillisena, kun juoksumatkakin oli niin maltillinen 😊

Eerika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.