maanantai 27. joulukuuta 2010

Loppuvuoden asioita

Joulu on juhlittu ja Tapaninpäivän spinning on vedetty. Eilinen lumimyräkkä toi oman haasteensa polkijoille, ensin täytyi päästä sisään kinosten ja tuiskun läpi. Paikalla oli varmaan reilu kymmenen reipasta kinkunsulattelijaa.

Uutena vuotena ollaan siis Anulla alkaen klo 15 yhteislenkillä Sorvan kuvankauniissa maisemissa. Lenkin jälkeen sauna ja ruokaa+juomaa. Jos olet tulossa, ilmoittaudu Anulle, niin Anu jakaa tuomiset osallistujien kesken, mennään ns. nyyttärimeiningillä ja tietty omat saunajuomat. Saa tulla mukaan, vaikka ei juoksisikaan.

Uuden vuoden jälkeen alkaa sitten sen kauan odotettu ja toivottu tipaton ja herkuton tammikuu! Jos osallistut, laita nimesi listaan ja maksa Anulle 2€. Maksamalla olet mukana osallistujien kesken arvottavan herkkukorin tms. tavoittelussa!

Maanantaina 3.1. astuu voimaan sitten uusi jumppa-aikataulu Raholan liikuntakeskuksessa. Uusi aikataulu ilmestyy varmasti jossain vaiheessa myös nettiin ja niitä on saatavilla liikuntakeskuksen kassalta. Muutoksia nykyiseen on vähän, mutta kannattaa tarkastaa silti jumppien aikataulut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.