keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Nyt on asiaa

Maanantaisin on kello 18.30 noin tunnin yhteisjuoksulenkki, joka mennään "hitaimman mukaan" periaatteella eli vauhti sovitetaan kaikille sopivaksi. Nyt alkaa olla jo illat pimeitä eli muistakaas laittaa ne heijastinliivit päälle! Maanantailenkin lisäksi on pitkiä yhteislenkkejä; niiden päivämäärät ja alkamisajat löydät oikeasta sivupalkista. Lähtöpaikka kaikilla yhteislenkeillämme on Raholan liikuntakeskuksen edestä ja aika on tasan se, mitä sivuilla lukee, joten ole ajoissa paikalla!

Juoksun lisäksi Raholassa on taas tarjolla koko aikataulun täydeltä mielenkiintoisia jumppia ja pumppia. Tsekkaa aikataulu tästä ja tule rohkeasti mukaan esim. lauantain kuluta kaloreita askeltaen -tunnille!

Team Rahola kävi edustamassa Rautavedellä erittäin hyvin tuloksin - kisaraportteja on siis odotettavissa (Johannalta erityisesti toivotaan ).

Kiitos kaikille, jotka olivat kuuntelemassa maanantaina Ilkka Kiven juttua Kalevan kierroksesta, infoa tulee yläkerran ilmoitustaululle ja juoksutunnilla voi kysellä myös lisätietoa.

Ja nyt ne on jo ovella eli LEGENDAKSI muodostuneet Team Raholan pikkujoulut. Tällä kertaa niitä juhlitaan 12.11. Pesossa Tesomalla ja lämmittely suoritetaan tuttuun tapaan parin tunnin reippaalla ILMAISELLA spinningillä alkaen kello 13.30 liikuntakeskuksella. Kannattaa ehdottomasti osallistua ainakin toiseen ja mielummin ihan molempiin osioihin! Pesossa saa järjestää ohjelmaa, jos tuntuu siltä, mutta pakko ei ole osallistua kuin yhteislauluihin ;) vitsi vitsi.. Spinningissä paras ASU tai HATTU palkitaan! Nyt kannattaa panostaa. Liikuntakeskuksen seinällä on nyt tullut meidän menu, hinta noin 26€/pää jonka kukin maksaa itse. Ruokailu alkaa noin klo 17.30, joten jos tulette vain syömään, huolehtikaa itse, että olette paikalla ajoissa! Muistakaa ottaa mukaan pikku paketti halutessanne (MAX 5€).

Lisää jouluaiheista asiaa eli vielä parin viikon ajan on mahdollista tehdä Anun kautta jouluksi pukinkonttiin Zero Point -tilaus, katso tuotteet osoitteesta http://zp.fi/verkkokauppa/fi/ ja muista, että Anun kautta Team Raholalaiset saa noista hinnoista -50%!! Suosittelemme erityisesti kompressiosukkia.

Kaikille juoksun ystäville hyviä uutisia: Markku Kyröjärven maratoncup saadaan taas pian käyntiin, siten että varsinainen Cup käynnistyy 2012-2013, mutta esikisana pidetään Tykköö-cup, johon sisältyy kaksi aika erityyppistä maratonia, mutta Markku Kyröjärven henkeen sopivia, eli Tykköön Loppiaismaraton 6.1.2012 klo 10.00 Tykköö Kesäyönmaraton 7.7.2012 klo 22.00. Lisää tietoa järjestävän seuran Kankaanpään maratonklubin sivuilta: linkki. Sama porukka järjestää muuten 10.12.2011 Pomarkun maratonin. Viime vuoden TR tunnelmia Pomarkusta voit lukea tästä.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.. Team Rahola toivottaa ihanaa raikasta ja aurinkoista syksyä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.