tiistai 22. marraskuuta 2011

Uutisia

Maanantaisin on kello 18.30 noin tunnin yhteisjuoksulenkki, joka mennään "hitaimman mukaan" periaatteella eli vauhti sovitetaan kaikille sopivaksi. Nyt alkaa olla jo illat pimeitä eli muistakaas laittaa ne heijastinliivit päälle! Maanantailenkin lisäksi on pitkiä yhteislenkkejä; niiden päivämäärät ja alkamisajat löydät oikeasta sivupalkista. Lähtöpaikka kaikilla yhteislenkeillämme on Raholan liikuntakeskuksen edestä ja aika on tasan se, mitä sivuilla lukee, joten ole ajoissa paikalla! Uusia pitkiä lenkkejä on taas listalla monta, ole tarkkana viikonpäivän ja kellonajan suhteen. Juoksun lisäksi Raholassa on taas tarjolla koko aikataulun täydeltä mielenkiintoisia jumppia ja pumppia. Tsekkaa aikataulu tästä ja tule rohkeasti mukaan esim. lauantain kuluta kaloreita askeltaen -tunnille!

Anulta voi kysellä, onko vielä mahdollista tehdä Anun kautta jouluksi pukinkonttiin Zero Point -tilaus, katso tuotteet osoitteesta http://zp.fi/verkkokauppa/fi/ ja muista, että Anun kautta Team Raholalaiset saa noista hinnoista -50%!! Suosittelemme erityisesti kompressiosukkia.

Tiistaina 6.12. on ensin kello 9.00 alkaen noin 15-20 km yhteislenkki, SUOMI-väritys ja vaatetus ja varustus suotavaa! Lenkin jälkeen klo 12.00 pumppi ja klo 13.00 alkaen 45 min spinning. Ilta on pyhitetty linnan juhlien ihailuun.

Uudenvuoden aattona 31.12. klo 9.00 juostaan siis Anulta ja Markukselta Sorvasta alkava noin 30 km lenkki. Juomahuolto on välissä, mutta kuten Anu sanoi "panokset mukaan" eli omat geelit, paperit yms yms. Juoksun jälkeen mahdollisuus saunoa!

Kaikille juoksun ystäville hyviä uutisia: Markku Kyröjärven maratoncup saadaan taas pian käyntiin, siten että varsinainen Cup käynnistyy 2012-2013, mutta esikisana pidetään Tykköö-cup, johon sisältyy kaksi aika erityyppistä maratonia, mutta Markku Kyröjärven henkeen sopivia, eli Tykköön Loppiaismaraton 6.1.2012 klo 10.00 Tykköö Kesäyönmaraton 7.7.2012 klo 22.00. Lisää tietoa järjestävän seuran Kankaanpään maratonklubin sivuilta: linkki. Sama porukka järjestää muuten 10.12.2011 Pomarkun maratonin. Viime vuoden TR tunnelmia Pomarkusta voit lukea tästä.

Loppuhehkutuksena kerrottakoon, että tiimin juoksuasuista (punainen takki+mustat housut) ollaan tekemässä uusi tilaus ensi vuoden puolella eli jos viimeksi jäit kelkasta niin nyt on tilaisuutesi tullut! Ole tarkkana ja seuraa ilmottelua jumppatunneilla, juoksutunneilla ja täällä netissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.