lauantai 21. tammikuuta 2012

Uutisia

Team Raholan beanie-mallisia pipoja ja putkihuveja (ns. buffi) on vielä saatavilla Mimmillä ja Mikolla. Kysäise vaikka Anulta jumpilla tai M&M:ltä maanantailenkillä. Team Raholan asuja takki+housut ollaan myös tilaamassa lisää, joten nyt tarkkana, jos haluat tämän himoitun ja kehutun punamustan asun itsellesi! Anu infoilee tästä juoksujen ja jumppien yhteydessä.

Tammikuussa tapahtuu muutakin, nimittäin jo perinteeksi muodostunut TIPATON JA HERKUTON TAMMIKUU on käynnissä! Tsemppiä paljon kaikille rohkeille osallistujille, enää 10 päivää tätä hupia jäljellä, jaksaa jaksa! Säännöt ovat selkeät ja yksiselitteiset: et saa nauttia karkkia, pitsaa, hamppareita tms herkkuja tai alkoholia koko tammikuun aikana. Kuulostaa rankalta, mutta porukassa kaikki on mahdollista!

Team Raholan perinteinen Kotirataultra on tänä vuonna lauantaina 4.2.2012 klo 9.00. Sorvassa osoitteessa Riihitie 3. Mahdollisuus juosta 0-50 km edestakaisin (Anu-Shell-Anu 10 km) menevää reittiä. Tästä tulee lisää infoa lähempänä, seuraa ilmoittelua.

Ja vielä viimeisimpänä jos ei vähäisimpänä esimakua tulevasta eli niinkuin näppärimmät ja tarkkasilmäisimmät jo hoksasivatkin, ensi vuonna TR vaellus starttaa 18.6.2012 ja kotiin tullaan 24.6.2012. Tästä lisää infoa myöhemmin!

PS. Team Raholan Raholan Kymppi järjestetään 20.5.2012 ja se on nyt Juoksija-lehden juoksutapahtumakalenterissa! WAU!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.