tiistai 17. tammikuuta 2012

Pirkan hiihtoon lähtijät HUOM!

Nytkun se talvi on vihdoin tullut tänne pohjolaan, voimme kääntää katseet talviurheilun puoleen. Team Raholan väkeä on tänäkin vuonna lähdössä koittelemaan kestävyyttään porukalla 4.3.2012 järjestettävään Pirkan Hiihtoon. Pirkan hiihto on yksi neljästä Pirkan kierroksen osalajista, jonka voi siis suorittaa myös täysin omana juttunaan. Matkavaihtoehtoina on 90 km tai 45 km ja nyt uutuutena retkipirkka 52 km ja molemmille tyyleille, pertsalle ja vapaalle on omat sarjansa.

Tapahtumaan olisi tarkoitus ilmoittautua ryhmänä, koska sillä tavalla saadaan mukava alennus ilmoittautumismaksuista. Jos olet innostunut lähtemään mukaan tähän ryhmään, niin käythän laittamassa nimesi ym. tiedot liikuntakeskuksen yläkerrassa sijaitsevalla ilmoitustaululla olevaan listaan. Siellä myös tarkemmat ohjeet ja tiedot ryhmäilmoittautumisesta. Huom! Laittamalla nimesi listaan sitoudut samalla osallistumaan tapahtumaan tai ainakin maksamaan osallistumismaksun.

Voit ilmoittautua ryhmän mukana, vaikka valitsemasi matka olisi joku muukin kuin täysi matka 90 km ja hiihtotyylillä ei ole väliä. Alennus tulee ryhmän koon mukaan joten mitä enemmän väkeä, sen parmepi ale! Vähintään viisi (5) osallistujaa YHTEENSÄ tarvitaan tähän kimppahommaan, jotta alennus saadaan ja alennus lasketaan siis siitä halvimmasta maksukynnyksestä! Eilen 17.1. oli jo neljä nimeä listassa eli alennus on nyt todella lähellä! Kannattaa ehdottomasti ilmoittautua tiimin kautta.

Rohkeasti kaikki mukaan nauttimaan Pirkan haasteista ja ihanista talvimaisemista ja huippu laduista!!

Asiaa hoitaa Mari Järvinen (p. 040-5118206), Marille voit soittaa jos ilmoitus herätti mielessäsi kysymyksiä!!

Ps. Pikran hiihdon esite on tässä ja pirkan kierroksen nettisivut täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.