keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Huittisten HarjuHiihto 12.2.2012
Huittisten toinen HarjuHiihto hiihdetään 12.2.2012 Säkylä-Virttaan harjun maastossa. Lähtö Vampulan ulkoilumajalta omaan tahtiin klo 9-12. Tyylin saat valita perinteisen ja vapaan välitä. Reitin varrella palvelee mehuasema.

Matkat 3km:n perhelenkistä aina 50km:iin asti (2x25). Osanottomaksu 7€, alle 15v. mukaan ilmaiseksi. Kunniakirja kaikille, sekä arvontapalkintoja mm. Viikon mökkiloma Levillä ja viikonloppu Vampulan ulkoilumajalla!

Tässä on hyvä sauma reenailla Pirkkaa varten tai lähteä muuten vain nauttimaan talvisäästä ja hiihdosta. Jos olet lähdössä hiihtämään Vampulan kuvankauniiseen maastoon, niin ilmoitathan lähdöstäsi Mari Järviselle 040 511 8206 tai amari.jarvinen@luukku.com tai lisää nimesi liikkarin jumppasalin ilmoitustaululla olevaan listaan. Tarkoitus on mennä paikanpäälle yhteiskyydillä, joten ilmoita myös tarvitsetko kyytiä vai tarjoatko sitä. Yhteislähtö Raholan liikkarin edestä klo 8.00

3 kommenttia:

 1. Jes, tänne on päästävä! Soittelin tänään järjestäjille ja sieltä luvattiin, että tarjolla on reittejä jokaiseen makuun. Reittikarttoja voi käydä ihmettelemässä vaikka täällä: http://www.harjureitti.fi/suomi/default3.asp

  Tapahtumaa varten järjestetään siis erityinen 25 km hyvin merkitty reitti.

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti mukaan.

  jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tapahtuma on ihan pakko kokea ja nähdä. Sen verran olen tällä harjulla kesäaikaan liikkunut, että tiedän maisemien ja reitin olevan vaihteleva. Mukaan vaan sivakoimaan ptkää tai lyhyttä matkaa.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.