keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Syksyn Cooper 17.9. klo 17.30

Taas on Cooperin testin aika! Team Rahola on testannut kaikkien halukkaiden kuntoa tällä mainiolla testillä jo useana vuonna. Testi sisältää 12 minuuttia nautinnollista juoksua lähes täydellä teholla juoksurataa ympäri. Testissä on siis tarkoitus juosta mahdollisimman paljon metrejä 12min. aikana.
Kaikkein eniten saat testistä irti tulemalla uudestaan kevään testiin. Cooperista lisää etusivun Cooper-osiossa.

Perinteisesti paras parantaja palkitaan. Eli se kuka parantaa eniten tulostaan kevään testistä ansaitsee erityispalkinnon. Vaikka et olisi ollut kevään testissä, tule ihmeessä paikalle kokemaan yhteistä iloa radan kiertämisen merkeissä!

Testi on kaikille ilmainen ja se suoritetaan 17.9.alk. klo 17.30 Lamminpään urheilukentällä!!! Muista lämmitellä hyvin ennen koitosta!!!!!

Testin jälkeen tehdään kevyt palautteleva lenkki n.8km.

Huom!!! Maanantain yhteislenkit alk. 3.9. jo klo 18.00!!!

Tervetuloa!!!!!

5 kommenttia:

 1. Ou jees. Taas pääsee kärsiin :)

  VastaaPoista
 2. Tätä mä oon niiiin odottanut!!!

  VastaaPoista
 3. Markus ja Anu, tulisin, mutta kun on niin kaukana tuo testi ;) Tsemppiä kaikille testiin! Ja terveisiä täältä Nivalasta! Hyviä treenejä :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuo 12min on niin ihana, että kannattaa tulla pidemmältäkin. Terveiset Masokistin Unelmasta! Itse jouduin keskeyttään 50km kohdalla, mutta Anu tietenkin tilski loppuun asti 10.30 ajalla.
  Tässä jo oikein odottaa ens kesää ja Onnin kierrosta!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.