torstai 6. syyskuuta 2012

Jumpista


Liikkarin tekemien muutosten takia ihmiset ovat olleet hyvin hämmentyneitä ja kysymyksiä ja huhuja on kuultu kaikenlaisia. Paljon on kysytty myös, että mihin voi palautetta jättää, koska selvää osoitetta ei liikkarilta tahdo saada. Muutamia palautteita on tullut myös tiimin sivujen kautta, mutta meillä ei ole näihin asioihin mitään sanomista. Raholan liikuntakeskuksen sivuilla on seuraava teksti:

"Onko sinulle toiveita jumppien suhteen? Kerro ne meille, niin toiveesi saattaa toteutua, sillä kehitämme palvelujamme jatkuvasti asiakkaidemme palautteen pohjalta! "

 Palautteet halutaan ilmeiseseti osoitteeseen: info@raholanliikuntakeskus.fi liikkarin yhteystiedoista löytyy myös osoite matti@raholanliikuntakeskus.fi

 Palautteet kannattaakin laittaa menemään molempiin osoitteisiin. Palautteen antaminenhan kannattaa ja sitä palvelun tarjoajat myös odottavat, jotta pystyvät kehittämään palvelujaan.

Muutokset jumppiin on tehty yksipuolisella päätöksellä jumppapuolen uuden johtajan toimesta.

Liikuntakeskuksen toimiin Team Rahola ry. ei ota kantaa, vaan jokainen harrastaja saa tehdä niinkuin parhaaksi näkee. Team Rahola ry. kannustaa kaikkia liikkumaan ja näin edistämään omaa kuntoaan ja terveyttään.

 
pj. Markus Ilva
markus.ilva@elisanet.fi
p. 050 5487661

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.