sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Helmikuun raholalainen: Kalle A.

Helmikuun helmenä esittelemme pitkän linjan raholalaisen Kalle A:n. 
Mitä kaikkea tämä aina hyväntuulinen mies on touhunnutkaan?

Muutaman mutkan kautta ja muuta

Kalle on kotoisin Karjaalta mistä opiskelu toi miehen vuonna -86 tekuun Tampereelle. Tamperetta mies onkin sitten kiertänyt urakalla, kun ei millään meinannut löytyä sopivaa paikkaa asettua. Kierrokseen kuuluu Härmälää, Kalevaa, Kissanmaata, Tammelaa, mutta nyt on kulunut 11v. Kalkussa. Kalkusta mies löysi tiensä myös jumpille Raholaan jo n.7v. sitten.

Kalle on varsinainen moniosaaja. Koulutukseltaan mies on koneinsinööri, hän on työskennellyt myyntihommissa joissa myi vaikka hiekkaa beduiineille, nyt on menossa opiskelu tekniseksi isännöitsijäksi ja tämän lisäksi Kalle on opiskellut saksaa 10v. Sampolassa. Ja mainitsee mies harrastavansa myös autojen korjausta. 

Merkkaamassa Raholan Kympin reittiä


Liikkuva Kalle ei sammaloidu

Liikunta on ollut aina Kallelle sydämen asia. Työmatkat on aina taittuneet hyvin pyöräillen ja parhaimmillaan kilometerejä kertyi yli 30km/työpäivä. Pyöräillyn lisäksi ohjelmassa on ahkeraa päivittäistä kävelyä. Normaalin terveysliikunnan lisäksi Kalle käy ahkerasti jumpilla, varsinkin spinning on erityisesti miehen mieleen. -Spinningissä on hyvä meininki ja siinä tulee hikiki, Kalle toteaa hymyillen.
Haastattelija kysyi mielipidettä lihaskuntoa hyvin edistävästä pumpista, koska tiesi herran käyvän myös kuntosalin puolella aina silloin tällöin. -No, pumppia voisi kokeilla ennen kuin 50v. tulee täyteen ja lenkillekin pitäisi päästä vielä nelikymppisen puolella, miettii 47v. liikkuja.
Tähän kohtaan on pakko mainita, että haastattelu tehtiin vain muutama viikko sitten, jonka jälkeen Kalle on nähty pumppaamassa jo useasti. Hatunnosto tälle!!!

Hiki on tullut jo pelkästään tätä kirjoittaessa, mutta ei tässä vielä läheskään kaikki mitä kaikkea Kalle onkaan painattanut menemään.

-94 osallistuin pirkan hölkäänkin ja silloin tuli juostua, mutta se homma jäi harjoituskavereiden puutteen takia, muistelee liikkuja menneitä. Työmatkoilta kertyneet pyöräilykilometrit saivat miehen osallistumaan myös pirkan pyöräilyyn ekaa kertaa vuonna -99 ja sen jälkeen väliin on jäänyt vain yksi pyöräily. Kaksi viimeistä pyöräilyä on taittunut tiimin mukana mukavassa yöpyöräilyssä. Pirkan soudussakin kaveri on nähty tiimin kanssa nauttimassa ihanasta harrastuksesta perä hellänä. ;)

Yöpyörälle kaupan kautta


Matkan varrelta

Kallella on 4v. nuorempi pikkuveli, kenen kanssa on koettu kaikenlaista nuoruudessa. Normaalien koheltamisien lisäksi veljekset olivat mukana VPK:n toiminnassa. Outokumussa pojat osallistuivat suurelle vpk:n leirille tuhansien muiden nuorten kanssa. Leiriltä jäi hyvin mieleen opitut ensiaputaidot sekä aivan huikeat uudet isot paloautot. 

Armeijan Kalle käväisi vuonna -85. Uudenmaan prikaatissa pojasta koulittiin lääkintä aliupseeri. Mainittakoon myös, että Matti Nykänen oli suorittanut oman palveluksensa samaisessa paikassa vain 2v. ennen Kallea!!
-Armeija vei kaikki hiihtohalut. Olimme leirillä ja hiihdimme paljon huonoilla suksilla ja yöllä irtosi vielä paikkakin hampaasta, muistelee puolustusvoimien tuolloinen selkäranka koettelemuksiaan.

Mitä muuta vielä?

Nauravainen ja positiivinen liikkuja toivoo tulevaisuudelta vain terveyttä ja ehkäpä joskus matkaa johonkin pidemmälle.
-Terveyden kannalta on erittäin tärkeää liikkua monipuolisesti ja ryhmäliikunta vie varmasti eteenpäin. Jos menee jumpalle väsyneenä, niin varmasti tulee takaisin pirteänä, kertoo monipuolinen liikkuja kokemuksen syvällä rintaäänellä.

Kallella ei  tiimin punaista lukuunottamatta lempiväriä  oikeastaan ole, mutta auton kuuluu olla ehdottomasti punainen... tai musta. Ja ainoa oikea automerkki on Nissan!

Pieni pahe on olemassa ja se on yllättäen herkuttelu. Jokainen voi aina kiinnittää huomiota enemmän elämäntapoihin, järkeilee Kalkun Kalle.

Mikä on lempinimesi?  No, Kalleksi mua ollaan aina sanottu, naurahtaa KALLE.

Tiimi toivottaa Kallelle onnea ja menestystä kaikessa mihin ikinä ryhtyykin. Ja lenkeille odotamme miestä myös.


5 kommenttia:

 1. Kalle on tosiaan pongattu pumppitunneilta ja hyvin näyttää mies myös siellä pärjäävän.Hyvä Kalle olet huippu tyyppi!

  VastaaPoista
 2. Kalle on monipuolinen ja aktiivinen harrastaja liikunnan parissa, ja siksi olisikin nyt hyvä aika liittyä lenkkeilijöiden letkaan. Siis lenkkarit jalkaan ja mukaan jo tänään. Hyvä Kalle!

  VastaaPoista
 3. Hienoa Kalle! Onnittelut pumppiin uskaltautumisesta, lenkkiletkaan liittyminen on tuon jälkeen ihan lasten leikkiä. :)

  VastaaPoista
 4. Kalle on huippu ja hyväntuulinen aina, positiivinen asenne vie pitkälle elämässä ja elämä maistuu hyvälle!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos liikuntamyönteisistä kommenteista ;) T:Kalle A.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.