maanantai 18. helmikuuta 2013

Juokse Sorvassa

Sorvassa juostiin 16.2. 10km-50km virallisesti mitatulla reitillä. Tapahtuma keräsi kokoon yhteensä 45 kaksijalkaista juoksijaa + 2 saksanpaimenkoiraa. Juoksu saatiin suoritettua kelpo kelissä ja kaikki näyttivät nauttineen liikkumisesta rennossa tapahtumassa. 

Erityisen miellyttävää oli se, että mukaan oli lähtenyt moni ensikertalainen. 50km:n matkalla nähtiin 4 ensikertalaista puolikkaalla myös 4 ja kympille starttasi myös pari juoksijaa ensi kertaa viralliseen juoksutapahtumaan. Toivomme todella, että kaikille jäi hyvä maku tapahtumasta, vaikka se ei nyt ihan ollut verrattavissa mihinkään citymaratoniin. 

Tulokset löytyvät sivun oikeassa reunassa olevasta linkistä.

Toivottavasti näemme uudestaan 6.4. Silloin on toivottavasti lumetkin jo historiaa.

Terveisin
Markus ja Anu

P.S. tuloksista huomautukset markus.ilva@elisanet.fi

Hetki ennen starttia

Ei ihme, että kärki lähti liikkeelle nopeasti. Kirittäjänä Moona.

7 kommenttia:

 1. Tapahtuma oli just niin ihanan kotoisa kun olla ja voi. Kiitos järkkäreille ja huoltojoukoille. 6.4 on taas tultava mukaan nautiskelemaan Sorvan ihanan muikean haastavasta reitistä ;)

  VastaaPoista
 2. Kotoisa mutta silti ihanasti toimiva tapahtuma, mahtavat eväätkin molemmissa huoltopisteissä. Kiitokset vielä kerran kyä nää citimaratonit hakkaa mennen tullen varsinkin tunnelman puolesta. Pikainen kalenterikurkkiminen osoittaisi että juurikin 6.4 on viimeinen pitkä riipaisu ennen matkaa sumujen saarille joten sorva taitaa siis kutsua revanssiin.

  VastaaPoista
 3. 6.4. merkitty kalenteriin -tottakai! Pieniä epävarmuustekijöitä vielä. Tapahtuma oli ihan täydellinen. Sytämellisesti kiitokset! Kiitos myös kannustuksesta!

  VastaaPoista
 4. 6.4. on täydellinen, meikäläiselläkin on juoksusesonki avattuna ja pitkis aikataulutettuna. Nähtäväksi jää, menenkö puolikkaan vai lähdenkö 30 km matkalle pehmikkeeksi mr. Möttösen pään ja seinän välille. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Hieno tapahtuma ollut teillä. Itsekin olin mukana illanvietota. Hernekeitto ja kakku oli tosi hyvää. Kiitos Anulle ja Markukselle. Kiitos kaikille muillekin mukavasta seurasta. Teivocupin viimeinen osakilpailu olisi tuolloin, mutta laitetaan mietintään...

   Poista
 5. Niin iihanan kuimpulevaa maastoa että 6.4 on jo anottu vapaaksi! Kiitos vielä A&M kun jaksatte järjestää ja myös huoltojoukoille isot kiitokset!!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.