torstai 11. huhtikuuta 2013

Pari asiaa

Muistakaahan ilmottautua Dublinin martonille, ettei se vaan pääse unohtumaan!!!!

Vaellus toteutetaan tänäkin kesänä. Vaellusreitti on Sevettijärvi-Pulmanki ja tätä matkaa varten tarvii varata viikko vapaata. Matkaan olisi tarkoitus lähteä su 7.7. illalla ja matkalla yöpyisimme jossain vielä tuntemattomassa paikassa. Itse vaelluksen aloittaisimme ma 8.7. ja erämaasta takaisin ihmisten ilmoille tulisimme to 11.7. Paluumatkaan kotiin aloitamme tod.näk pe 12.7. ja siihen kuluu ihan koko päivä. Vaellukselle tulee mittaa n.60km ja ajomatkaa yhteen suuntaa on n.1200km. Aikatauluun tarvii varata yksi ylimääräinen päivä, ettei siellä iske kiire ja sen opimme viime kesänä, että aina voi sattua jotain täysin odottamatonta.

Pistäkäähän ilmoa tulemaan, jos vaellus sattuu kiinnostamaan osoitteeseen markus.ilva@elisanet.fi ja kysymykset aiheesta samaan osoitteeseen.

Jos haluat itsellesi mageet säärystimet, niin nyt on hyvä sauma tilata moiset. Nämä estävät tehokkaasti kivien ja hiekan murujen kenkään menon ja talvella lumi ja loska pysyvät myös omalla puolellaan. Ilmoita tilauksesi yllä olevaan s-postiin sunnuntaihin mennessä. Postikulut ovat minimaaliset, koska lähdössä on suuri tilaus. Tsekkaa säärystimet tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.