keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Viikonloppuna tapahtui

Viime viikonloppuna tapahtui ja tiimi liikkui taas vahvasti. Lauantai 13.4. tiimi osallistui kahdella joukkueella Karhu-viestiin ja siitä tuntui jääneen kaikille sellainen kipinä, että ensi vuonna mennään uudestaan. Kokemusta tarttui mukaan paljon tästä ihanasta keuhkoja avaavasta tapahtumasta. Jenni S. huomasi neljännessä vaihdossa, että tapahtumassa on ajanotto! :) Joukkueiden kirjekuoret menivät sekaisin, joten tuloksia katsoessa tarvii koittaa vaihtaa ykkösen ja kakkosen nimien paikat. Kaikilta loistavat suoritukset ja nähtiinpä lopuksi päivän komein tuuletuskin Juhanin toimesta. Tai ainakin pisin tuuletus. :-)
Viestin tulokset täältä.

Lauantaina hieman toisaalla eli Vaasassa uitiin kilpaa ja sieltä Aaltosen Inka pokkasi kultamitalin 200m:n perhosesta. Voittoaika alitti nuorten SM-rajan! Inka siis lähtee kesällä taistelemaan SM-mitaleista sarjaan naiset 17v. Onnea Inka!!!

Inka tuulettaa
Sunnuntaina Maskun maratonille lähti neljä tiimiläistä nauttimaan kevään hienoista juoksukeleistä. Maskussa nähtiin huikeita suorituksia! Mari, Mimmi ja Ville tehtailivat uudet ennätyksensä! Tytöt myös putsasivat palkintopöydän Marin voittaessa N40 sarjan ja Mimmin sijoittuessa pronssille yleisten naisten puolella. Anu taas voitti yleisten sarjan, mutta tärkeämpää oli saada uran 99. maraton suoritettua. Onnea tälle kovalle nipulle hirveästi! 

Mari säteilee kilpaa auringon kanssa3 kommenttia:

  1. Oli kyllä todella tapahtumarikas viikonloppu. Kyllä tiimin kelpaa jälleen loistaa saavutuksillaan. Ens vuonna Karhussa juoksen taatusti mukana jos vaan suinkin mahdollista :) Huippua raastoo siellä sun täällä!

    VastaaPoista
  2. Hei huippuja suorituksia itse kullakin!! Mitä aikoja maratonillakin, vaude. Onnea myös Inka, huippulikka oot!!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut uusista ennätyksistä Mimmille, Marille ja Villelle! Mää nyt kyllä sen verran kritisoin tota raporttia, että Mimmi mitään YLEISTEN NAISTEN sarjan kolmanneksi juossut, kun ei se oo yleinen nainen, vaan Mimmi otti pronssia sarjassa YLEINEN. Eli päihitti siinä muutaman miehenkin mennen tullen.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.